Saç Kesim Şekilleri kıyamadığım saçlarımı kestim bakalım beğenecekmisiniz???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
eski hali nasıldı bilemicem ama bu hali yüzüne çok gitmiş.. gayrt de hoş duruyor.. güle güle kullanyerimseniben

çok güzel olmuş ama fönsüz kullanabilecekmisin.benim kabuslarım hep saçlarımın kısacık kesilmesiyle ilgilidir bu yüzden bir daha sinirlenince başka bir şey yapmanı öneririm.

süpper olmuş bence.. yüzünüz kısa saç için çok uygunmuş=)) iyi günlerde kullanın yeni saç modelinizi

çok güzel olmuş ama fönsüz kullanabilecekmisin.benim kabuslarım hep saçlarımın kısacık kesilmesiyle ilgilidir bu yüzden bir daha sinirlenince başka bir şey yapmanı öneririm.

fönsüzde çok hoş oluyo canım
jöleleyip topuz yapıyorum dağınık
açık bırakacağım zamanda köpüklüyorum
süper oluyo ama saçlarımız özledim

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim a.s.
beğenmenize çok sevindim

Her iki haldede güzelsin şeker kız. Bende çok üzülerekten dün kestirdim ama çok dökülüyordu. Deniz havuz mahvetti. Çok direndim kestirmemek için ama evde yastıkta kıl toplamaktan kına geldi. İnşallah dökülmesi durur.

bence eski saçını hiiiç özleme çok güzel olmuş yakışmış sana...valla her zaman söylerim kısa saç daha bakımlı ve çekici bi hava veriyor bizlere güle güle kullan cnm...

guzel olmus guzel ben sinir aninda makinayla kazidim sonra jiletle sifirladim ooo sen ne diyosun,
ilk anlamadim sonra eski belimdeki o upuzun saclarimi ozledim ama simdi alistim ancak kulaklarimi kapatacak kadar uzadi daha
ama pisman degilim sanki yilarin siniri stresi o kazdigim saclarla bosaldi gibi geldi bana :S

demet allah seni ne etmeye sende benim gibi sinirlenice kendine zarar veriyorsun
ama cok yakismis sacin ben cok begendim

ya bende aynbı modelden kesitiridm benim saçlarım dlagalı hiç kullnamıyorum artık ((((((((((((

ya kısa saç herkese yakışmıyor bence. bi arkadaşımda aynen sizin gibi kestirmişti. tabi o kendisi değil kuaförü kesmişti:) ama hiç yakışmadı. size çok yakışmış güle güle kullanın:)

uzun saçlı resmini de koyarsan çok iyi olur eskiyi de görmüş oluruz ama kısa inanki çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…