Saç Kesim Şekilleri kıyamadığım saçlarımı kestim bakalım beğenecekmisiniz???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Demet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
991
4
96
38
Kırıkkale
resmi 1 hafta sonra kaldırmıştım koyduktan sonra
tekrar koymamı isteyen arkadaşları kıramayacama.s.
tekrar ekliyorum

ne bakımlarla uzattığım saçlarımı bi sinir anında kestim kuaför ancak bu kadar düzeltebildi

bakalım beğenecekmisiniz

bu makyajsız yeni imajım

buda makyajlı halim

Son düzenleme:
çok yakışmış
İnş bu arada siniriniz geçmiştir..
Hayat sinirlenip kendimizi üzecek kadar uzun degil...
Mutlulukla kalın

bence cok güzel olmus bide kullanmaya alısınca daha rahat edersin.... benim saclarım belimdeyken mecburen sacımı actıgım için kestirdim.. yıllardırda uzundu saclarım.. kestirmek karar vermek kısa saca bence cok zor bi iş.. benimde omuzlarımda ama içim gidiyo.. kökü bende diyorum seninkide uzar elbet... güle güle kullan gayet hoş olmus...

iyi yapmışsın.Kullanışlı bir model de kestirmişsin, fönlü de gayet şık olmuş.Güle güle kullan.

bence çok yakışmış..şuan bende saçlarıma çok sinirlebiyorum ianaılmaz dolaşıyorlar..ama kendim kecek gücü asla bulamam kendimde..
güle güle kullanın saçlarınızı

ağlaya ağlaya bittim valla
ilk kez saçlarım çok uzamıştı bakımlarla filan
asıl sorun yıkanınca olacak
saçlar kıvırcık çünki

çok yakışmış güle güle kullan sinirlenince sen kesme kuaföre git o kessin.kaydirigubbakcemile5

Dalgali yani
herkes para veriyor dalgali kivircik olmasi için...
şanslisin
neden aglarayak canim

o zamanda hos durur.. yeterki gözün alışşın yeni sacasonra elinde alısır nasıl sekil verecegine.... ben ilk kesildiginde sinirden ölcektim ama alıstım.. alısırsın sende yeterki biraz daha olumlu düşün.. =)

Bende çok beğendim canım. Yüzüne çok gitmiş. Benimde saçlarım belime geliyordu ve kestirdim. Şuan çok kısa alıştımda uzatmayı düşünemiyorum ( uzun olunca devamlı topluyordum sıkıcı yani)

bi saç düzleştirici al hayatım 5 dakikada tamamdır

Son düzenleme:
Bencede güzel olmuş yüzünüze gitmiş, yakışmış kaydirigubbakcemile5
Biraz daha uzayınca dahada güzel olur diye düşünüyorum gamyoncuiremsu
Güle güle kullan canım :1hug:

bence kilolu deilsen kısa saçın hiç bir sakıncası yok.yakışmış sanada zaten güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…