• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyafetler, makyaj ürünleri indirim yapılır

hanımlar ilgilenirseniz Targus marka hiç kullanılmamış laptop çantası var elimde
ilgilinene olursa fotoğraflarını çekip koyarım

Hanımlar konum günceldir. Fiyatlarda anlaşırız pazarlığa açığım

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kamera ve fotoğraf makinesi satılmıştır
kalan ürünlerle satışa devam ediyorum hanımlar

Canim merhaba .bu elindeki transvitalin nesi?fayurasi duruyormu bulabilirsen ne zaman aldigina bakmakisterim.talibim bu kreme.flormari da isteri..ikisininde faturasini bulup tarih bakarsan memnun olurum.

Hanımlar merhaba sizlerden cesaret aldım evde dolapta bekleyen ürünlerimi değerlendireyim dedim.
ürünlerimde sorun olan kısımları zaten belirtiyorum endişe etmeyin.
nakit ihtiyacından dolayı sadece satış düşünüyorum
makul ölçülerde pazarlık yaparım:1:
vakıfbank, yapı kredi, garanti bankası ve ziraat bankasında hesabım var EFT ve havale yolu ile alışveriş yapabiliriz.
aksini söylemedğiniz sürece de Ptt kargo ile çarşamba-cuma günleri gönderi yapmayı düşünüyorum.
iyi alışverişler
Eki Görüntüle 1142789 Eki Görüntüle 1142790 Eki Görüntüle 1142791 Eki Görüntüle 1142800 Eki Görüntüle 1142801 Eki Görüntüle 1142798 Eki Görüntüle 1142796 Eki Görüntüle 1142794 Eki Görüntüle 1142792 Eki Görüntüle 1142790 Eki Görüntüle 1142789 Eki Görüntüle 1142791 Eki Görüntüle 1142793 Eki Görüntüle 1142795 Eki Görüntüle 1142797 Eki Görüntüle 1142799 Eki Görüntüle 1142802

fotogrf makınesı satıldımı acaba

foto makınası satıldımı acaba?

makine satıldı evet

Canim merhaba .bu elindeki transvitalin nesi?fayurasi duruyormu bulabilirsen ne zaman aldigina bakmakisterim.talibim bu kreme.flormari da isteri..ikisininde faturasini bulup tarih bakarsan memnun olurum.

faturasını bulmam zor geçen sene temmuzda almıştım isterseniz ürünün kodunu vs vereyim sitelerden ya da boynerden teyit ettirin
mağaza fiyatı çok çok yüksek ama duracağına satayım dedim
göz çevresi bakımı için olan ürünü
link vereyim
ürün bu

http://www.profumeria.com/media/cat...3525d08d6e5fb8d27136e95/8/0/8007033004809.jpg

flormarı da bu kış ankamallden aldım yien orjinal
her iki ürün de bir kere deneme amaçlı kullanıldı
orjinalliği ile en ufak bir sıkıntınız olmasın
daha önce ürün sattığım arkadaşlardan da bilgi alabilirsiniz

9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/0/8007033004809.jpg[/url]

flormarı da bu kış ankamallden aldım yien orjinal
her iki ürün de bir kere deneme amaçlı kullanıldı
orjinalliği ile en ufak bir sıkıntınız olmasın
daha önce ürün sattığım arkadaşlardan da bilgi alabilirsiniz[/QUOTE]

Canim ben transvitalin cok sadik bir musterisiyim.urunu biliyorum.botoks etkisi var.mukemmel bir goz cevresi kremi.istersen satma kullan.bana son kullanma tarihi lazim.cunku temmuzda actin bir senesi daha var.ama krndi son kullanma tarihi ne durumda bitanemm.bunu nerden ogrenebiliriz.ikisinide bana ayir tstlim.ama soyluyorum 15.gunden sonra botoks etkisi var.en guzel goz cevresi kremi.zaten trsnsvitalin herseyi mukemmel.bunu birara uc urune hediye ettiler.insanlar begensin zaten geri gelip yeniden alirlar diye.flormarin tarihide yeni brn onu ayda bir bitiriyorum zaten.osorun degil.

Back