- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 38
-
- Konu Sahibi ozgenmete59
bu arada çok ta basit istemiyorum çünkü kendi düğünümüz abimin oğlunun sünnetiBedeniniz kac nasil bi abiye ariyosunuz acik kapali
çok sevinirim gerçekten bekliyorumBenim bedenimle aynisiniz eve gidince uc tane var atarim size.
Bu modellerdeki gibi ariyosaniz benimkiler boyle degil yalniz.bunlar biraz şatafatli bana gore.sizin aradiginiz bu sekilmi acaba.benimkiler boyle degil ama agir şık
cnm ben kafama göre resimleri hazır olan abiyelerimi ekledim..sen yine ekle..bi bakan olur gören olur,inş alan olurBu modellerdeki gibi ariyosaniz benimkiler boyle degil yalniz.bunlar biraz şatafatli bana gore.sizin aradiginiz bu sekilmi acaba.benimkiler boyle degil ama agir şık
YOK YOK CNM SEN YOLLA BENDE SENİN DEDİĞİN GİBİ BİŞEY DİYOM ÇOK ABARTMADAN AMA ŞIK :)Bu modellerdeki gibi ariyosaniz benimkiler boyle degil yalniz.bunlar biraz şatafatli bana gore.sizin aradiginiz bu sekilmi acaba.benimkiler boyle degil ama agir şık
tşk ederim orası aklıma gelmemişti bakarımYetişkin kıyafetleri için forumda Bit Pazarı var bir de, oraya da bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bit-pazari.1260/
canım bendede var baya bi abiye uyguna veririm ama ancak yarın gece fotolarım hatta bi tane hamileyken giydiğim gül kurusu bi abiye var. altının ona uygun 38 numara ayakkabılarıda var. numaran varsa özelden yaz whatapptan atayım daha kolay olurtşk ederim orası aklıma gelmemişti bakarım
BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ HAZİRAN DA AMA GİYİLEBİLİRMİ O MEVSİMDE??Canım bende de war bi tane nar çiçeği renginde fakat uzun kollu kapalı 2 yada 3 defa giydim eğer bulamadıysan resim atabilirim.
İnce şifondan bi elbise canım. İçinde tabi astarı war ben resmini çekip atayım müsait olduğumda. Bakar ona göre karar werirsin olur mu. Bide sen hangi fiyat aralığında düşünüyosun olan bi kaç arkadaşımada sorabilirim.[
tabi atarsan sevinirim ya fiyat aralığı için bişey diyemiyorum ki kıyfate baktım çok pahalıydı yani alanında satanında gönlü olacak şekilde anlaşılır diye düşünüyorum
Yok yanlis anlamadiniz umarim.sadece benimkiler bu model degil bosuna aksam resimleri atmiyim eger aradigin bu modelse demek istedim.yok satmayi dusunmuyodum zaten.ama arkadasi ariyo gorunce yardimci olmak istedim.o yuzden buraya eklemedim ozelden attim ona resimleri.onerin icinde tesekkurler :)cnm ben kafama göre resimleri hazır olan abiyelerimi ekledim..sen yine ekle..bi bakan olur gören olur,inş alan olur