Hamile kalmazsın.sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik. bende iccamasiri ve tayt vardi sevgilim çıplakti. ilk basta bosaldi birazcik taytimin alt tarafina geldi ve sonrasinda tekrardan surtunmeye basladik. hamile olma ihtimalim var mıdır? cok stres oldum. cok fazla düşünüyorum. suan midem bulaniyo strestenmi yoksa hamile olabilicegimden mi emin degilim. cok stres yapıyorum. aciklayici cevap verirmisiniz lütfen
Mümkün değil...sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik. bende iccamasiri ve tayt vardi sevgilim çıplakti. ilk basta bosaldi birazcik taytimin alt tarafina geldi ve sonrasinda tekrardan surtunmeye basladik. hamile olma ihtimalim var mıdır? cok stres oldum. cok fazla düşünüyorum. suan midem bulaniyo strestenmi yoksa hamile olabilicegimden mi emin degilim. cok stres yapıyorum. aciklayici cevap verirmisiniz lütfen
Ben anlam veremiyorum gerçekten günde kaç tane böyle konu aciliyor okudukça sinirleniyorum erkeklere olan nefretim artiyor kat kat kat kızlar burda aylarca hamile miyim yok böyle miyim diye stresten geberiyo onlar kicinin keyfinde umrunda degil korkuyorsan yapma yapiyosan korkma valla delirdim üzülüyorum ya basina hamilelik gelse uğraşacak olan kadınlar. Genç kizlarin kendilerine bunu yapmalarını anlamiyorum inanamıyorum çok üzülüyorum çokKorkuyorsan sürtünme bosaldiktan sonra hele hiç sürtünmeye devam etme kamu spotu
Şey çok ilginç değil mi hem korkup hem devam etmeleri ben buna takılıyorum yani korktuğun bir sonuç var ama iki dk lik zevk için üstüne gidiyorsun bu durumun çok farklı kafalar gerçekten ya gerçekten korkmadan sonucunu düşünmeden hareket edersin yada cidden korktuğun için bu duruma kadar ilerlemezsin ilerletmezsin bı cizgin olur karşındaki kişide enazindan bu kızın bir sınırı var diyebilmeliBen anlam veremiyorum gerçekten günde kaç tane böyle konu aciliyor okudukça sinirleniyorum erkeklere olan nefretim artiyor kat kat kat kızlar burda aylarca hamile miyim yok böyle miyim diye stresten geberiyo onlar kicinin keyfinde umrunda degil korkuyorsan yapma yapiyosan korkma valla delirdim üzülüyorum ya basina hamilelik gelse uğraşacak olan kadınlar. Genç kizlarin kendilerine bunu yapmalarını anlamiyorum inanamıyorum çok üzülüyorum çok
Muhtemelen onu kaybetmeyeyim istediğini yapayım düşüncesi ile kendilerinden taviz verip sonra vicdan yapıyorlar.Şey çok ilginç değil mi hem korkup hem devam etmeleri ben buna takılıyorum yani korktuğun bir sonuç var ama iki dk lik zevk için üstüne gidiyorsun bu durumun çok farklı kafalar gerçekten ya gerçekten korkmadan sonucunu düşünmeden hareket edersin yada cidden korktuğun için bu duruma kadar ilerlemezsin ilerletmezsin bı cizgin olur karşındaki kişide enazindan bu kızın bir sınırı var diyebilmeli
Kuvvetle muhtemel yoksa bir insan bile isteye zevk için kendini bu duruma sokamazMuhtemelen onu kaybetmeyeyim istediğini yapayım düşüncesi ile kendilerinden taviz verip sonra vicdan yapıyorlar.
Kendilerine engel olamiyorsa mastürbasyon yapsin ne bileyim ya da erkek o şekilde yaklaşsin gibi gibi bir sürü seçenek var ne bileyim ileriye gidip sonra da hamile miyim diye sormak bana komik geliyo ayrıca da üzücü. Hamile çıksa nolacak aile ayrı bi drama çevre ayrı bi drama . Erkeğe ne olacak koca bi hic kendine kiymet vermesi gerekir ilk önceŞey çok ilginç değil mi hem korkup hem devam etmeleri ben buna takılıyorum yani korktuğun bir sonuç var ama iki dk lik zevk için üstüne gidiyorsun bu durumun çok farklı kafalar gerçekten ya gerçekten korkmadan sonucunu düşünmeden hareket edersin yada cidden korktuğun için bu duruma kadar ilerlemezsin ilerletmezsin bı cizgin olur karşındaki kişide enazindan bu kızın bir sınırı var diyebilmeli
Kaç yaşındasınız? Üstünüzde iç çamaşırı ve tayt varken hamile kalmanız mümkün değilsevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik. bende iccamasiri ve tayt vardi sevgilim çıplakti. ilk basta bosaldi birazcik taytimin alt tarafina geldi ve sonrasinda tekrardan surtunmeye basladik. hamile olma ihtimalim var mıdır? cok stres oldum. cok fazla düşünüyorum. suan midem bulaniyo strestenmi yoksa hamile olabilicegimden mi emin degilim. cok stres yapıyorum. aciklayici cevap verirmisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?