kiyafet uzerinden hamile kalinirmi

bbyysss_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
1
1
1
20
sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik. bende iccamasiri ve tayt vardi sevgilim çıplakti. ilk basta bosaldi birazcik taytimin alt tarafina geldi ve sonrasinda tekrardan surtunmeye basladik. hamile olma ihtimalim var mıdır? cok stres oldum. cok fazla düşünüyorum. suan midem bulaniyo strestenmi yoksa hamile olabilicegimden mi emin degilim. cok stres yapıyorum. aciklayici cevap verirmisiniz lütfen

Hamile kalmazsın.

Mümkün değil...

Hayır yani sürtünmeye bosalmaya cesaretiniz var ya da aklınız var diyelim hamile kalmayacaginizi bilecek kadar akliniz yok mu sasiyorum doğrusu daha çok gençsiniz erkeklere hiçbir şey olmuyor siz yasadiginiz stresle kaliyorsunuz. bunun bir sürü saglik sorunu var hastalik bile kapabilirsiniz erkeklere kendinizi kullandirmayin nolur böyle kizlra çok üzülüyorum içim gidiyor bu devirde ne olursa kizlara kadinlara oluyor nolur bu bi ders olsun ve uzak kalin. Bi abla tavsiyesi, hamilelik durumu yok için rahat olsun kendini daha çok strese sokma reglin gecikir

Korkuyorsan sürtünme bosaldiktan sonra hele hiç sürtünmeye devam etme kamu spotu
Ben anlam veremiyorum gerçekten günde kaç tane böyle konu aciliyor okudukça sinirleniyorum erkeklere olan nefretim artiyor kat kat kat kızlar burda aylarca hamile miyim yok böyle miyim diye stresten geberiyo onlar kicinin keyfinde umrunda degil korkuyorsan yapma yapiyosan korkma valla delirdim üzülüyorum ya basina hamilelik gelse uğraşacak olan kadınlar. Genç kizlarin kendilerine bunu yapmalarını anlamiyorum inanamıyorum çok üzülüyorum çok

Şey çok ilginç değil mi hem korkup hem devam etmeleri ben buna takılıyorum yani korktuğun bir sonuç var ama iki dk lik zevk için üstüne gidiyorsun bu durumun çok farklı kafalar gerçekten ya gerçekten korkmadan sonucunu düşünmeden hareket edersin yada cidden korktuğun için bu duruma kadar ilerlemezsin ilerletmezsin bı cizgin olur karşındaki kişide enazindan bu kızın bir sınırı var diyebilmeli

Muhtemelen onu kaybetmeyeyim istediğini yapayım düşüncesi ile kendilerinden taviz verip sonra vicdan yapıyorlar.

Kendilerine engel olamiyorsa mastürbasyon yapsin ne bileyim ya da erkek o şekilde yaklaşsin gibi gibi bir sürü seçenek var ne bileyim ileriye gidip sonra da hamile miyim diye sormak bana komik geliyo ayrıca da üzücü. Hamile çıksa nolacak aile ayrı bi drama çevre ayrı bi drama . Erkeğe ne olacak koca bi hic kendine kiymet vermesi gerekir ilk önce

Kaç yaşındasınız? Üstünüzde iç çamaşırı ve tayt varken hamile kalmanız mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…