• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiyafet uzerinden hamile kalinirmi

bbyysss_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
1
0
1
20
sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik. bende iccamasiri ve tayt vardi sevgilim çıplakti. ilk basta bosaldi birazcik taytimin alt tarafina geldi ve sonrasinda tekrardan surtunmeye basladik. hamile olma ihtimalim var mıdır? cok stres oldum. cok fazla düşünüyorum. suan midem bulaniyo strestenmi yoksa hamile olabilicegimden mi emin degilim. cok stres yapıyorum. aciklayici cevap verirmisiniz lütfen

sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik. bende iccamasiri ve tayt vardi sevgilim çıplakti. ilk basta bosaldi birazcik taytimin alt tarafina geldi ve sonrasinda tekrardan surtunmeye basladik. hamile olma ihtimalim var mıdır? cok stres oldum. cok fazla düşünüyorum. suan midem bulaniyo strestenmi yoksa hamile olabilicegimden mi emin degilim. cok stres yapıyorum. aciklayici cevap verirmisiniz lütfen
Hamile kalmazsın.

Mümkün değil...

Hayır yani sürtünmeye bosalmaya cesaretiniz var ya da aklınız var diyelim hamile kalmayacaginizi bilecek kadar akliniz yok mu sasiyorum doğrusu daha çok gençsiniz erkeklere hiçbir şey olmuyor siz yasadiginiz stresle kaliyorsunuz. bunun bir sürü saglik sorunu var hastalik bile kapabilirsiniz erkeklere kendinizi kullandirmayin nolur böyle kizlra çok üzülüyorum içim gidiyor bu devirde ne olursa kizlara kadinlara oluyor nolur bu bi ders olsun ve uzak kalin. Bi abla tavsiyesi, hamilelik durumu yok için rahat olsun kendini daha çok strese sokma reglin gecikir

Back