kıyafet kombinasyonu arayanlar buyrun...

kızlar ben ugg bir turlu sevedim bi de bazıları pantolunun içine sokuyorlar cok kırocan oluyor :)

ben seviyorum yakıştırana oluyor ama kendime yakıştıramadığım için almadım yakışsa alıcam, biraz daha kilo almam gerek yani :)

Ben de deniycem bakalım Livim nasıl durcak,,Ben pantolonun içine sokmıyım bari,,kırocan olmak istemem kaydirigubbakcemile3

ama o ayakkabılar hep pantolonu içe sokarak giyilir ben dışa bırakan görmedim :)

ugg botlar karda yağmurda giyiliyo mu ya suyu içine çeken bi yapısı var gibi geldi bana ama tabi değildir yani.. :)

Giyiliyormuş ben satanın yalancısıyım (= Biraz daha soğusun da giyerim ben :-) Daha ulaşmadı zaten elime (= Bu arada son eklediğin de süper kombine yahu :-)

cok uzun boylulara yakısıyor içine soksalar bile super duruyor ama bazılarında da dedigim gibi cok kırocan duruyor bazılarıda kendilerine cok yakıstıyorlar ...bence en iisi kısa etekle giyilmesi

bakın kızlar 2 sininde giydikleri hemen hemen aynı ama victoria da ne kadar basit durmus degil mı bi de diger kıza bakın ...demin demek ıstedigim buydu sekerler :)
3835432535_2985a424a9_o.jpg

evet bi de bacağına güvenmeli benim gibi ince bacaklıysa giymemeli :gitme:
çok kalınsa da giymemeli :umursamaz:
siyah taytla uzun hırkayla, mini kot etekle falan giyilince güzel oluyor ama tamamen kızın giysileri ve botu taşımasına bağlı kaydirigubbakcemile5

bakın kızlar 2 sininde giydikleri hemen hemen aynı ama victoria da ne kadar basit durmus degil mı bi de diger kıza bakın ...demin demek ıstedigim buydu sekerler :)

anladım canım demek istediğini, yani giyilene değil giyene bakmak lazım vereliniortak

Sağdakine bayıldım..(Tabi o tarz bi ayakkabıyı daha ileriki yaşlarda giyebilirim ancak..)

Son düzenleme:
Dar kesim kareli gömlek alabileceğim bi yer var mı kızlar bildiğiniz, ama tarz olsun baya, üstteki kırmızı gibi.. yarın alışverişe çıkacağım ama gittiğim pull and bear'da bulabilir miyim bilmiyorum.. başka markalar da önerirseniz sevinirim. yerimseniben

Son düzenleme:
bebegim son ekledigin resimleri goremıyorum ama :KK43: herkes gorebiliyor mu kızlar yoksa benim bilgisayarda mı sorun var ?

X