Kıyafet, ev aksesuarları vs.

Canım bu fırın tepsisi için değil mi? Yağlı kağıt yerine kullanılıyor hani.

Evet aynen öyle ama benim fırın mini fırınlardan. O yüzden fırının içinde kıvrılıyo satış temsilcisine geri verdim aslında hiç kullanmadan ama satamadım diye geri verdi bana bende bi kere denedim kullanışlı olmadı. Tam düz durması lazım. Kıvrıldığı için yiyeceğin suyu bi yerde toplantı falan olmadı yani

çok severek almıştım. Ayakta çok şık duruyor. Sezon sonundan 80 kusura almıştım. Ayakta durulan bir mesleğim olduğu için topuk kısmına kel taban koymuştum topukları rahatlatıyor. 1 yada 2 kez giymişimdir. 37 No. 25₺

37 numara. Ev ayakkabısı olarak kullandım. En fazla 3 kere.. Kendinden dokulu gibi. Süet gibi ama değil. Ayakta çok şık duruyor. 15₺

triko Babet :) topuk kısmının öyle durduğuna bakmayın hiçbi sorunu yok. Tertemiz. 37 numara. Sadece ev ayakkabısı olarak kullandım. 15₺ Muya

Son düzenleme:
ilk saytadaki lacivert uzun elbise kaç beden ve yakası nasıl

ferace ses bombası ve flaş bellek benimmm

ses bombası nasıl kullanılıyo laptopa uyar mı çalışıyo dimi

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu çay takımı olarak geçiyor. Büyüklüğü kahve fincanı gibi küçük değil. normalde kahve fincan seti piyasada 35₺
Hediye geldi. Heryer fincan beğenen kaçırmasın..

Eki Görüntüle 928195 Eki Görüntüle 928196 Eki Görüntüle 928197 mat siyah. Tam parlak değil. Aldığımda öyleydi, solmadı yani. Kemerle kombinlemiştim. Dizüstü. 10₺

Eki Görüntüle 928198 Eki Görüntüle 928199 mat lacivert. Güneştende biraz solma yapmış olabilir. M beden. Totoyu kapatıyor.Kanvas tarzı kumaş. Yakacaktı düğmesi eksik. Amerikanyadan :) 7,5₺

......"..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…