Kıyafet, ev aksesuarları vs.

Canım bu fırın tepsisi için değil mi? Yağlı kağıt yerine kullanılıyor hani.

Evet aynen öyle ama benim fırın mini fırınlardan. O yüzden fırının içinde kıvrılıyo :( satış temsilcisine geri verdim aslında hiç kullanmadan ama satamadım diye geri verdi bana :( bende bi kere denedim kullanışlı olmadı. Tam düz durması lazım. Kıvrıldığı için yiyeceğin suyu bi yerde toplantı falan olmadı yani :(

$image.jpg $image.jpg $image.jpg çok severek almıştım. Ayakta çok şık duruyor. Sezon sonundan 80 kusura almıştım. Ayakta durulan bir mesleğim olduğu için topuk kısmına kel taban koymuştum topukları rahatlatıyor. 1 yada 2 kez giymişimdir. 37 No. 25₺

$image.jpg $image.jpg 37 numara. Ev ayakkabısı olarak kullandım. En fazla 3 kere.. Kendinden dokulu gibi. Süet gibi ama değil. Ayakta çok şık duruyor. 15₺

$image.jpg $image.jpg triko Babet :) topuk kısmının öyle durduğuna bakmayın hiçbi sorunu yok. Tertemiz. 37 numara. Sadece ev ayakkabısı olarak kullandım. 15₺ Muya

Son düzenleme:
ilk saytadaki lacivert uzun elbise kaç beden ve yakası nasıl

ferace ses bombası ve flaş bellek benimmm :6:

ses bombası nasıl kullanılıyo laptopa uyar mı çalışıyo dimi :1:

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu çay takımı olarak geçiyor. Büyüklüğü kahve fincanı gibi küçük değil. :1: normalde kahve fincan seti piyasada 35₺
Hediye geldi. Heryer fincan :1: beğenen kaçırmasın..

Eki Görüntüle 928195 Eki Görüntüle 928196 Eki Görüntüle 928197 mat siyah. Tam parlak değil. Aldığımda öyleydi, solmadı yani. Kemerle kombinlemiştim. Dizüstü. 10₺

Eki Görüntüle 928198 Eki Görüntüle 928199 mat lacivert. Güneştende biraz solma yapmış olabilir. M beden. Totoyu kapatıyor.Kanvas tarzı kumaş. Yakacaktı düğmesi eksik. Amerikanyadan :) 7,5₺

......"..........

Back