Eki Görüntüle 927985 Eki Görüntüle 927986 arkadaşlar böyle bir ferace arayan için kaçırılmaz bir fırsatkumaşı acayip güzel. Üfül üfül hiç terletmez. 44-46 beden ama 42 yede uyum sağlar. Isteyene ölçü gönderirim. 1.70 boyunda biri için tam boy. Manken daha uzun sanırım. Sıfırdan farksız. Tertemiz, yepyeni. 35₺
Yarın bıdığımdan vakit buldukça birkaç kap ve ceket ekliicem..
hamilelikte kullanılabilir mi? yaza denk gelecekte genişlediğim vakit..
fiyat nedir? durumu nedir? deformasyon var mı?
Eki Görüntüle 927152 kağıtı üzerine boyama değil, bildiğiniz fırınlanmış çini pano. 12₺
Eki Görüntüle 927153 tarzım olmadığı için hiç kullanamadığım bilezik. Aslında çok şık :) 7,5₺
Eki Görüntüle 927158 Uhud dağının eteğinden tahta tesbih.. Ikisi 6 ₺
Eki Görüntüle 927160 şeker ölçüm makinası.. Yan cepte görünenler iğneleri ve içi dolu bant mı adı bilemedim. Kanı damlattığımız aparat. Allah muhtaç etmesin ama ihiyacı olana sadece 10₺
Eki Görüntüle 927165 ihtiyacı olana sadece 2,5₺
Eki Görüntüle 927166 tupperware rende. 1 yada 2 kez kullanıldı. Sapasağlam. Kırık çatlak yok. 10₺
Eki Görüntüle 926576 10₺ bernardodan..
Çin'i pano çok büyük bişey değil 30a15 gibi bi ölçüsü var. Kabaca ölçebildim. Ölçecek bişey bulamadım, bugün çok koşuşturmacaydım
Ayırırmısınız bana.Yarın sabah sorup size haber veriririm.
Eki Görüntüle 928198 Eki Görüntüle 928199 mat lacivert. Güneştende biraz solma yapmış olabilir. M beden. Totoyu kapatıyor.Kanvas tarzı kumaş. Yakacaktı düğmesi eksik. Amerikanyadan :) 7,5₺
42 bedene olur mu acaba?
kot ferace satıldımı beden nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?