Kıyafet, ev aksesuarları vs.

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpg $image.jpg $image.jpg lavin porselen çay seti 6 kişilik 50₺
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg 100₺ $image.jpg lacivert ince nubuk 20₺ $image.jpg lcw spor etek 42-44 beden 10₺ $image.jpg 10₺ $image.jpg 10₺

Şimdilik Fotoları olanlar bunlar arkadaşlar. Arkası yarın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Pembe incecik triko hırka kullanılamıştır. Diğerleri kullanıldı. Ama iyi durumdalar.

Son düzenleme:
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Pantolonlar 42 beden yazlık kumaş.. Yukarıdaki kıyafetlerden birtek siyah çizgili hırkanın kullanılmış olduğu anlaşılıyor. Diğerleri gayet iyi durumda. Ben beden sorununu alamadığım için (yani zayıflayamadım :9: ) satıyorum :))))

başka ekliceginiz varmı ev aksesuarından? mısırdan dediginizle kolye asma aparatı hoşuma gitti

gri renkli elbiseye benzer bir kıyafet var ama resim büyütülmüyor net göremedim..onu biraz anlatırmısnız? badiyle mi giyiliyor? boyu ne kadar uzun?

$image.jpg kağıtı üzerine boyama değil, bildiğiniz fırınlanmış çini pano. 12₺

$image.jpg tarzım olmadığı için hiç kullanamadığım bilezik. Aslında çok şık :) 7,5₺

$image.jpg Uhud dağının eteğinden tahta tesbih.. Ikisi 6 ₺

$image.jpg şeker ölçüm makinası.. Yan cepte görünenler iğneleri ve içi dolu bant mı adı bilemedim. Kanı damlattığımız aparat. Allah muhtaç etmesin ama ihiyacı olana sadece 10₺

$image.jpg ihtiyacı olana sadece 2,5₺

$image.jpg tupperware rende. 1 yada 2 kez kullanıldı. Sapasağlam. Kırık çatlak yok. 10₺

Son düzenleme:
$image.jpg $image.jpg $image.jpg acayip bi işçilik arkadaşlar. Piyasa değerinin 70-80₺ olduğunu öğrendim. Kaça satacağımı bilmiyorum.:26: Ciddi alıcılarla özelden görüşelim diyorum. :34::46:

Back