• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kıyafet ,ayakkabı/SATILMIŞTIR.

arkadaşlar ben özelden yazamıyorum.buradan cevaplıyorum.fiyat belirtmedim,çünkü ben fiyatı fazla bulup beğendiğim birçok ürünü alamamıştım.bu yüzden fiyatı siz belirleyin dedim.fiyat satana az, alana çok gelir her zaman. ben bu eşyaları bir daha kullanmayacağım ,dolapta bekleyeceğine bir meleğin işine yarasın dedim.

Fanatik ayakkabinin ustundeki pembe cirtli spor ayakkabi kac no canim?

Fanatik ayakkabinin ustundeki pembe cirtli spor ayakkabi kac no canim?
$DSC_0775.jpg 19 numara

başka ekleyeceklerin yoksa bana dediklerim için bir fiyat verir misin?kırmızı çiçekli bot kaç numara?

fistolu birinci elbise,elmalı elbise,kedili elbise,kedili tayt ,kısa kollu tişörtler beyaz uzun kollu hırka ve bolero bize uyarsa almak istiyorum.diğer kıyafetlerinizide bekliyorum.seneye kışa uygun olanlarda olabilir.mont,pantolon vs

dediklerinize göre 10 parça kıyafet var bunların hepsi 25 lira sizce de uygun mu?

beyaz bolero ve hırkanın tam bedeni nedir.onları seneye göre düşündüm.birde gri tişört ve şirinlerli tişortün tam bedeni nedir?

beyaz bolero ve hırkanın tam bedeni nedir.onları seneye göre düşündüm.birde gri tişört ve şirinlerli tişortün tam bedeni nedir?

beyaz bolero 1 yaş kışa elbise üstüne de giyilebilir.örgü hırka hiç kullanılmadı 1 yaşa kadar giyer .gri tişört ve hello kitty tişört 9-12 ay ama kızım 10 aya kadar ancak giyebildi.

Back