Bebek İkinci El kıyafet ,ayakkabı/SATILMIŞTIR.

6 ay-1 yaş arası.benetton kazak ve üstündeki resim(6. resim)0-3 ay.benim kızım kazağı 6.aya kadar giydi.

beyaz fistolu elbiseler ve altındaki iki resim(elmalı ve kedili bady) 6-9 AY.başka kıyafetlerde var ekleyemedim.onlarda 1 yaşa kadar.

2. sıradaki mavili ve diğer tulum kaç aya uygun.3-6,6-9 aya uygun yazlıklar varsa onlarıda ekleyin.genelde toplu alımı tercih ediyorum.

mavili 62 cm yazıyor.yanındaki küçük 0-3 ay gibi olur.diğer kıyafetlerin resmini çekip en kısa zamanda ekliyorum.

fistolu elbiselerin astarı pamuklumu?malum yazın giyecek.

biri astarsız.diğerinin astarı pamuklu.fiyatı siz belirleyin demiştim.okullar kapanınca memlekete gidicem.valizleri boşaltmam lazım.hem deeşyalar dolap bekleyeceğine birilerinin işine yarasın.siz beğenin anlaşırız.

kot salopet 6-9 ay, taytlar 6-9 ay, badyler 3-6 ay(hiç kullanılmadı),jile 3-6 ay, bornoz 9-12 ay,tişörtler uzun kollu 3-6 ay diğerleri 9-12 yazıyor ama benim kızım 10 aya kadar giydi koyu pembe hiç kullanılmadı.trikolarda beyaz üzeri pembe işli olan biraz küçük diğerleri 1 yaşa kadar olur

jilenin kumaşı yazlık mı?tişortlerde güzel ama büyük gelebilir.altı -9 ayda kullanacağız.kızım normal gelişiminde.5.aya giriyoruz.6 kilo sizce yazlıklardan hangileri bize uyar?

özelden yazan arkadaşım bornoz orjinal disney marka.1 yaştan sonra da giyilebilir.birkaç kıyafet daha var ama ancak akşama ekleyebilirim

fistolu birinci elbise,elmalı elbise,kedili elbise,kedili tayt ,kısa kollu tişörtler beyaz uzun kollu hırka ve bolero bize uyarsa almak istiyorum.diğer kıyafetlerinizide bekliyorum.seneye kışa uygun olanlarda olabilir.mont,pantolon vs

jilenin kumaşı yazlık mı?tişortlerde güzel ama büyük gelebilir.altı -9 ayda kullanacağız.kızım normal gelişiminde.5.aya giriyoruz.6 kilo sizce yazlıklardan hangileri bize uyar?

yazlık da baharlık da giyilir. Eki Görüntüle 723082 Eki Görüntüle 723083 Eki Görüntüle 723084 Eki Görüntüle 723085 Eki Görüntüle 723086 Eki Görüntüle 723087 Eki Görüntüle 723088 Eki Görüntüle 723089 Eki Görüntüle 723090 Eki Görüntüle 723091 Eki Görüntüle 723092 Eki Görüntüle 723093 bunlar size uyar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…