Kiyafet,ayakkabi,bot,cuzdan,kozmetik vs. Uygun fiyat

image.jpg
image.jpg

Gaudi kanvas bot 1 kere giyildi, 38 no 20tl

image.jpg

Canta ici organizer 5tl
Benri kuru sampuan 2tl
Pastel mavi rimel 5tl
Pastel oje ve bioderma goruldugu kadari kalmistir denemek amacli olabilir alisveris yapana hediyem

canım gönderdiğin çizmeler elime geçti gerçekten çok teşekürler ürünün yepyeni ve çok güzel hediyeler içinde çok teşekürler güvenilir ve kaliteli ürünler için güzel bi adres tafsiye ederim:)

Eki Görüntüle 1226029
Bu şortları da siteden aldım 36-38 beden diye ama daha cok 38-40 uyumlular. mor olanın ön kısmında küçük bir çamaşır suyu lekesi var fark edilmiyor. İkisini 15 TLye almıştım, ikisini 5TLden satıyorum.
Eki Görüntüle 1226030
Bu da çok hoş bir elbise, çok tatlı bir deniz yeşili renk, fotografta pek çıkmamış. Fermuarını bozdum çekerken, o yüzden 5TLden veriyorum. 36-38 beden. 1 kez kınada giydim sadece.
Slm cnm burdaki yesil elbise duruyormu duruyorsa boyu kac cm o onemli birde 5 tl ye bir ceket var ama o ne renk ve kac beden oda uyarsa by ikisini almak istiyorum

Slm cnm burdaki yesil elbise duruyormu duruyorsa boyu kac cm o onemli birde 5 tl ye bir ceket var ama o ne renk ve kac beden oda uyarsa by ikisini almak istiyorum
Selam :) ikisi de de duruyor, Yanımda olmadıgı için ölçmeyececeğim ama 1.60 boyundayım tam diz kapağımda oluyor,
Ceket de mint yeşili gibi bir renk son sayfalara çok benzerini temsili resim ekledim görebilirsiniz, 36-38 bedene olur

Urunlerın ÇOgu satıldı pazartesı kargo günü,
Var mı birşeyler isteyen çok uygun fiyata vereceğim....

Back