- 17 Mart 2012
- 5.708
- 1.642
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Evet ben de çok beğenerek almıştım üstte çok hoş duruyor :)İlk iki parçalı tişört çok tatlı...
Ya bn pek bilmiyorum ödeme falan nasıl oluyo yani size ödemeyi nasıl yapıyoruz..belki bikaç bişey düşünebilirim
Merhaba hanımlar :) uzun bir aradan sonra yeni konumla tekrar buradayım :)
Fiyatları çok çok uygun tutuyorum zaten bunlar pazarlıksız fiyatlardır baştan belirtmek isterim.
Şimdiden teşekkürler..
Eki Görüntüle 1225984 Eki Görüntüle 1225985
Yeni aldım daha taksidi devam ediyor toplu almıştım bir kaç şey, üstte duruşunu her ne kadar yasıtamasam da üstte çok tarz duruyor, 2 parça halinde, bordo batik desenli tarz tişört. 1 kez giydim bunu da. 8 TL. 36-38 beden
Eki Görüntüle 1225986 Eki Görüntüle 1225987
Bu ikisini de yukarıdaki bordo tişörtle birlikte almıştım daha taksitleri devam ediyor, ikisini de sadece 1er kez tatilde kahvaltıya giderken giydim sonra giymedim bir daha, göbek açık olarak giyilebilirler veya içlerine uygun renkte sporcu atletiyle kombin yapabilirsiniz çok hoş oluyor. 5 er TL her ikiside. 36-38-40 beden
Eki Görüntüle 1225989 Eki Görüntüle 1225990 Eki Görüntüle 1225991 Eki Görüntüle 1225992
Kırmızı rugan ayakkabı ve portföy çanta, portföy çantanın iç kısmında lekelenme oluşmuş resimdeki gibi bu yüzden uyguna vereceğim. Ayakkabının da sağ tekinin iç kısmında küçük bir siyahlık var aldıgımda da vardı belli bile olmuyor, fotoğrafladım onu da. Ayakkabı 37 no. İkisi birlikte 25 TL.
Eki Görüntüle 1225993 Eki Görüntüle 1225994
Siteden aldım orjinal abercrombie çanta, oldukça geniş bir ürünüdr, ders kitabı veta laptop falan taşıyorsanız ideal. 60 TLye aldım. 50 TL ye satıyorum.
Özel mesaj attım size37 numara kırmızı ayakkabi ve Çanta satilmadiysa özelden mesaj atarmisiniz
Teşekkürler canım sağol.Gerçekten mi ? Hadi ya çok üzüldüm gerçekten şu anMrb cnm öncelkle kolay gelsn. Babe elbiseyi sana kim 25 liradan sattı bilmiorum ama o elbiseyi ilk satan kişi benm ve bende o kişiye ya hediye ettim yada 10 liradan sattım. Sana 25 e starak ayıp etmiş gerçekten. Alış verişerde daha dikkatli olalım uyarmak istedm... Bol satışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?