Kiyafet,ayakkabi,bot,cuzdan,kozmetik vs. Uygun fiyat

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
5.708
1.642
448
Merhaba hanımlar :) uzun bir aradan sonra yeni konumla tekrar buradayım :)
Fiyatları çok çok uygun tutuyorum zaten bunlar pazarlıksız fiyatlardır baştan belirtmek isterim.
Şimdiden teşekkürler..

Yeni aldım daha taksidi devam ediyor toplu almıştım bir kaç şey, üstte duruşunu her ne kadar yasıtamasam da üstte çok tarz duruyor, 2 parça halinde, bordo batik desenli tarz tişört. 1 kez giydim bunu da. 8 TL. 36-38 beden

Bu ikisini de yukarıdaki bordo tişörtle birlikte almıştım daha taksitleri devam ediyor, ikisini de sadece 1er kez tatilde kahvaltıya giderken giydim sonra giymedim bir daha, göbek açık olarak giyilebilirler veya içlerine uygun renkte sporcu atletiyle kombin yapabilirsiniz çok hoş oluyor. 5 er TL her ikiside. 36-38-40 beden

Kırmızı rugan ayakkabı ve portföy çanta, portföy çantanın iç kısmında lekelenme oluşmuş resimdeki gibi bu yüzden uyguna vereceğim. Ayakkabının da sağ tekinin iç kısmında küçük bir siyahlık var aldıgımda da vardı belli bile olmuyor, fotoğrafladım onu da. Ayakkabı 37 no. İkisi birlikte 25 TL.

Siteden aldım orjinal abercrombie çanta, oldukça geniş bir ürünüdr, ders kitabı veta laptop falan taşıyorsanız ideal. 60 TLye aldım. 50 TL ye satıyorum.

37 numara krem rengi babet, siteden aldım 15 TLye, 5 TLye satıyorum.

Yine siteden aldıgım bir kere bile giyilmemiş etiketi üzerinde bebe marka elbise, etiketinde L yazıyor ama M bedene uygundur. Bana kol altı biraz bol geldi. 38-40 bedene olur gibime geliyor. 25 TLye aldım 15 TLden satıyorum.

Siteden almıştım, mint yeşili gibi ya da açık turkuaz tatlı bir renk, penye blazer ceket. 36-38 beden. 15 TLye aldım 5 TLden satıyorum.

Krem rengi twigy plaj terliği , siteden aldım 1 gün kullandım, rahat bir terlik. 37 no. 5 TL Yine siteden aldıgım twigy siyah plaj terliği, bu terlik de cok rahat, taban kısmında biraz yıpranma mevcut. Bu terliği hiç giyemedim, kısmet olmadı. Tabanı biraz tende boyama yapıyor fotoğrafladım ancak cok rahatsız eden bir şey değil ki zaten denize girip cıktıkca geçiyor kalıcı bir şey değil az bir şey boyuyor, bu yüzden uyguna vereceğim. 37 no. 5 TL

Neon narçiçeği renkli deri sırt çantası, 1 kere anca kullandım, pek sırt çantası tercih etmiyorum, rengine bayılıp almıştım. Dolap beklemesin seven birilerinin işine yarar belki, geniş ve kullanışlı bir çanta. Sıfır ayarında tertemiz. 25 TL

Eklentiler

• lcw.jpg
    275,9 KB · Görüntüleme: 234

Bu şortları da siteden aldım 36-38 beden diye ama daha cok 38-40 uyumlular. mor olanın ön kısmında küçük bir çamaşır suyu lekesi var fark edilmiyor. İkisini 15 TLye almıştım, ikisini 5TLden satıyorum.

Bu da çok hoş bir elbise, çok tatlı bir deniz yeşili renk, fotografta pek çıkmamış. Fermuarını bozdum çekerken, o yüzden 5TLden veriyorum. 36-38 beden. 1 kez kınada giydim sadece.

Yazlık çiçek desenli şapka- 3TL-

4justice arkadaşımdan aldıgım ama bana büyük gelen şifon bluz, 38-40-42 bedene kadar olur. göğüs kısmında fermuar detayı var çok hoş. 3 TL

PNG tüm vucut sir ağda bantları, sadece yüz için olan 1 bandı denedim diğerlerine dokunmadım oldugu gibi duruyor. 3TL

37 numara kırmızı ayakkabi ve Çanta satilmadiysa özelden mesaj atarmisiniz

Siyah yumuşak deri çanta, zincir askısıyla çapraz kullanılabilir, zinciri çıkarılıp clutch olarak da kullanılabilir. içi oldukça geniştir kullanışlı bir çanta, kesinlikle sorunsuzdur kullanılmadı, 10 TL

Vizon deri portföy, 1 kere düğünde kullandım tertemiz duruyor, 35 TLye alındı 15 TLden veriyorum, zincir askısıyla çapraz kullanıma uygundur.

Koton marka gözlük, hiç kullanılmadı sıfır.. 30 TLye alındı 10 TLye veriyorum..

Makyaj çantası 2TL

Mrb cnm öncelkle kolay gelsn. Babe elbiseyi sana kim 25 liradan sattı bilmiorum ama o elbiseyi ilk satan kişi benm ve bende o kişiye ya hediye ettim yada 10 liradan sattım. Sana 25 e starak ayıp etmiş gerçekten. Alış verişerde daha dikkatli olalım uyarmak istedm... Bol satışlar...

Teşekkürler canım sağol.Gerçekten mi ? Hadi ya çok üzüldüm gerçekten şu an neyse sağlık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…