• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcıksaçlarıma düz kaynak :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

emelcehayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
28
0
86
Konya
arkadaşlar saçlarım dalgalı, omzumun biraz aşağısında idi, kaynak yaptırmak istedim, dalgalı saçlarımız asla uzamıyor ya, dedimki bak saçlarım dalgalı, ama yok yaptıralı bi hafta oluyor, alt tarafı sarıyorum, üst taraftaki kendi saçlarımıda düzleştirmeye çalışıyorum, oluyor, valla, kaç gündür burnumdan geldi, şeytan diyo git kaynakları çıkart, zaten saçlarımı dökmesinden de korkuyorum, ya da su dalgası ya da perma yaptır uçlarına onlar da dalgalı olsun, arkadaşlar sizce ne yapayım, kaynağa 300 lira para verdim, çıkartırsam param boşa gitmiş olacak, ama su dalgası filan yaptırırsam daha da param gidecek ve de üstelik sonucunu da bilmiyorum, ne olur cevap yazın siz olsanız ne yapardınız....

sanırım saç düzleştiriciniz var. eğer kaynaklarınız cok fazla dümdüz durmuyorsa şöyle yapın bence. üstteki dalgalı saçlarınızın uçlarını düzleştrin eğer hertarafını düzleştirmekten bıktıysanız. yukarıları hafif dalgalı kalır uçlarını düzleştirirsenin cok fazla ayrı durmayacağını düşünüyorum.

aynısını bnde yaptırdım ama o kadar igrenç durdu ve sinirimi bozdu ki haftası gelmeden kendi başıma hepsini çıkarttım...

daha sonra da saçlarımın yıprandıgını farkkettim.şimdi ne mi yapıyorum.kısa ve dalgalı saçlarımla barıstım ve mutluyum.beni begenen zaten böle de begeniyo.fazlasısna gerek de yok zaten.kaynak saçlarım ise aynanın önünde duruyo.öylece beni seyrediyo...bi daha da asla yaptırmayı düşünmüyorum!!

arkadaşlar saçlarım dalgalı, omzumun biraz aşağısında idi, kaynak yaptırmak istedim, dalgalı saçlarımız asla uzamıyor ya, dedimki bak saçlarım dalgalı, ama yok yaptıralı bi hafta oluyor, alt tarafı sarıyorum, üst taraftaki kendi saçlarımıda düzleştirmeye çalışıyorum, oluyor, valla, kaç gündür burnumdan geldi, şeytan diyo git kaynakları çıkart, zaten saçlarımı dökmesinden de korkuyorum, ya da su dalgası ya da perma yaptır uçlarına onlar da dalgalı olsun, arkadaşlar sizce ne yapayım, kaynağa 300 lira para verdim, çıkartırsam param boşa gitmiş olacak, ama su dalgası filan yaptırırsam daha da param gidecek ve de üstelik sonucunu da bilmiyorum, ne olur cevap yazın siz olsanız ne yapardınız....

ya bence su dalgası yaptır hem daa ii olur sürekli düzlestirip durmazsn :lepi::dance:

Offf yaaaa hepimizinn sorunuu aynıı
Bide bennn saçlarımaa modell vermektendee anlamammmmm kii
kaynakk yaptırsamm onudaa kullanamammm
aslındaa uzunn gidenn saç düzleştirmelerii varmıı yaaaa

aynen aynı sorun bende de war canım kaynaklarım düz kendi saçım kıvırcık bnde aynı sorundan korktuğum için yaptıramıyorum şuan uzaması için yağlar bakımlar yağtığım için yaz sonu eylüllü bekliyorum o zmaana saçımda uzamış olacak en azından omzuma gelcek artık okula gidincede haftada 3 kere fön çektirecem napimm:S kışın fön uzun süre durur yaza kadarda inş benimkiler uzarr

Back