• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kivirciklarim..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
Kizlar benimde bir sorunum var
saclarim aslinda kivircik benim. ama hep düzlestirirdim günde 2 defa ama saclarimin sagliksiz oldugunu ve uzamadigini anladigim icin 7 aydir düzlestirmiyorum sadece cok özel yerlere gittigimde yapiyorum. Kivirciklarimi sevmeye basladim ama tek sorun..kivirciklar gitmis :26: yani eskisi gibi kivir kivir degil ve sadece uclari kivircik.
Bu arada tabiki saclarimda uzadi omuzdan biraz daha uzunlar. Simdi sizce neden kivirciklar gitmis olabilir?
kimisi diyor cok düzlestirdigin icin kimiside diyor saclarin cok uzun diye. ne yapacagimi sasirdim bende :44: ve bu arada saclarim ince telli ve az.isinize yarayacaksa.
yani ne yapabilirim saclarimin yine kivircik olmasi icin?

Saclarini gormeden bisey diyemem,
ama saclarin uzadikca kivrimlari azaliyor.
Benim dalgali saclarim var, uzadikca daha cabuk sonuyo dalgalarim..

Kizlar benimde bir sorunum var
saclarim aslinda kivircik benim. ama hep düzlestirirdim günde 2 defa ama saclarimin sagliksiz oldugunu ve uzamadigini anladigim icin 7 aydir düzlestirmiyorum sadece cok özel yerlere gittigimde yapiyorum. Kivirciklarimi sevmeye basladim ama tek sorun..kivirciklar gitmis :26: yani eskisi gibi kivir kivir degil ve sadece uclari kivircik.
Bu arada tabiki saclarimda uzadi omuzdan biraz daha uzunlar. Simdi sizce neden kivirciklar gitmis olabilir?
kimisi diyor cok düzlestirdigin icin kimiside diyor saclarin cok uzun diye. ne yapacagimi sasirdim bende :44: ve bu arada saclarim ince telli ve az.isinize yarayacaksa.
yani ne yapabilirim saclarimin yine kivircik olmasi icin?

canim sac boyasi veya yuksek isi gibi faktorler sacin yapisini bozuyor malesef. benim de saclarim kivircik ama uzun suredir hem boya hem de duzlestirici derken kivircigim cok bozulmustu. ucundan az az kestire kestire, bir de haftada 1-2 kez bakim maskesi yaparak kendine getirdim. tabi boyayi da biraktim. ayda 1 falan duzlestiriyorum yani ozel bir programim varsa degisiklik olsun diye..
elseve onarici bakim maskesini banyoda sacimi yikayip kremledikten sonra yine sac kremi gibi surup bekliyorum 5-10 dakika sonra yikiyorum. banyodan sonra da 7/24 tarzi bir urun kullaniyorum. kivir kivir oldular yine :)

öncelikle tsk ederim cevaplar icin icimde bir umut dogdu :40:
saclarimi 5 yildir boyamiyorum süreklide bakim yapiyorum yumurta sarisi, kil gibi seylerle cünki uzamama sorunuda var.
bir ara magic care sac kremini kullaniyordum azda olsa dahada kivircik yapiyordu evet ama ondada tek sorun buklelerim belirgin olmuyordu ucuyorlardi ve birde aralarda düz/dalgali sac ucuyordu. Herkes dedi köpük kullan diye ama öyle seyler kullanmak istemiyor saca zarar veriyormus ve dahada kurutuyormus
ve sizce sacimi kesiyimmi? kat kat mesela

resimler ayni gün yapilmistir
1.Resim köpükle ve kurutma makinesiyle yapilmis
2.Resim 5 saat sonraki hali disarida.
görüyorsunuz üsteki saclar düz

$SDC12276.jpg $DSC00299_001 - Kopie.JPG

resimler ayni gün yapilmistir
1.Resim köpükle ve kurutma makinesiyle yapilmis
2.Resim 5 saat sonraki hali disarida.
görüyorsunuz üsteki saclar düz

Eki Görüntüle 276980 Eki Görüntüle 276979

cnm gayet güzel duruyo bence saçların:nazar::nazar: :26: bilemedim ki..

ama çok düzleştirdiysen yıpranmış olabilir.. eskisi gibi hep şekillendirici kullanmazsan uzadıkça eski haline döner diye düşünüyorum.. uzadıkça yani

Back