merhaba kızlar, benim gibi kıvırcık saçlı olup da saclarını begenmeyen varmı? ben hiç begenmıyorum .saclarımı hiç bi zaman istedigim gibi kestiremiyorrum. sac kremı surmezsem kabarıyo surunce dokuluyo saclarımı toplayıp gitmekten cok sıkıldım hergun fön de cekilmiyo ...
işe duzgun yapılmış sac modelleriyle gitmek istiyorum ama yapamıyorum hergun yapabilecegim onerebileceginiz sac modelleri varmı?
şekerim benimde kıvırcık.. cok seviyorum aksine.. keşke cok cok kabarsalar bonus saç gibi olsa kafam kaydirigubbakcemile2 hem kızıl hem kıvırcık dusdan cıkıp sacımı kurutunca acaip şeeker oluyorum..
düz sacda güzel ama dümdüz olcak .. genede kıvırcık favorim :1closedeyes:
ben cok seviyorum ama benimki düz degişelim:)
ya kıvırcık sac bence cok güzel bir kere sıktır kesin sacın seyrek degil dökülsede kel kalma korkun olmaz
jöleyle köpükle hafif bir toplamayla bakımlı güzel gözüken sacların olur
ama illa düz diyorsan sac düzleştiricilerden denedin mi canım
bende bir zamanlar kıvırcık saçlarımdan nefret ediyordum saçlarım bukle bukleydi
buklelerin içine kalem sokup oynardı arkadaşlarım bense hiç istemezdim
yıllarca işlem gören sık boyanan saçlarımda şimdi hiç bukle kalmadı ve ben o nefret ettiğim saçlarımı özledim şimdi de upuzun saçlarım var kıvırcık ise mazide kaldı sadece iri dalgalar oldu evet kabarıyordu ama çok şirin duruyordu hatta bir ara kalıcı olarak düzleştiricektim şimdi yazını okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi de
saçların uzunsa örmeyi deneyebilirsin ya da arkadaşın dediği gibi saç düzleştiricisi deneyebilirsin
düzleştiyorumm da hergun olmuyo işte .. bi de sacı cok yıpratıo cok ınce tellı saclarım var
ve sac kremı kullanmaktan saclarım da baya bi azalma oldu 2 yıl oncesine kadar cok gürdü.. şimdiyse ısırgan sularıyla badem yaglarıyla ugraşıorum gurleştirmek için.. onun için ne yapsam sasırdım ..
lacrimosa canım aynen dediklerine katılıyorum bu arkadaşların saçı kıvırcık olsaydı emin olki böyle düşünmezlerdi bende bıktım topla toplaaa banyodan çıkıp hazırlanman 2 saat ne kadar özeniyorum yıka ve çıklaraaaaa bıktım bıktım deselerki kazıttır yerine düz çıkacak hiç düşünmeden sıfırı vurdururdummm
merhaba kızlar, benim gibi kıvırcık saçlı olup da saclarını begenmeyen varmı? ben hiç begenmıyorum .saclarımı hiç bi zaman istedigim gibi kestiremiyorrum. sac kremı surmezsem kabarıyo surunce dokuluyo saclarımı toplayıp gitmekten cok sıkıldım hergun fön de cekilmiyo ...
işe duzgun yapılmış sac modelleriyle gitmek istiyorum ama yapamıyorum hergun yapabilecegim onerebileceginiz sac modelleri varmı?
klonlanmış gibi sokakta ayni tip kadınlar görmekten de ben sıkıldım herkes düz saçlı herkes sarı ve tonları balyajlı :1no2:
gerçi bu kadar NEFRET ediyorsan defrize yaptır(güzel bakımlarını yaparsan hiiiç yıpranmadan 6ay kullanılabılıyo) ya da eve saç düzleştirici al kuaföre gitmekten daha kolay el pratigini kazananlar hop 15dakıkada işini bitiriyo en olmadı sık sık saç boyat oreal sacın düzenini bozdugu için lülelerin açılır
kimse kendi halinden memnun değildir düz saçlılar gidip perma yaptırırlar üstüne para vererek, kıvırcıklar da düz olsun isterler, kendimizle barışık olmak en güzeli bence benimde dalgalı bende hiç sevmiyorım dalgarlım çok düzensiz diye bende lüle lüle kıvırcık saça hastayımdır hep gözüme çok şirin gözükmüştür banyodan sonra köpükle veya durulanmayan saç kremleriyle lüle lüle yapılıyor yada düz seviyorsanızda saç düzleştirici makinalar çıktı çok işe yarıyor onlardan kullanabilirsin....