• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlılarr

• Konu Sahibi Konu Sahibi bebito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
cnm köpükle nasıl düz yapabiliorsun ilk defa duyuyorum
benimde saçlarım kıvırcık genellikle jole yapıorum güzel oluo ama diğer güne kalmıo tülerio yıkayıp tekrar yapmak gerekio :1closedeyes:
saçımı yıkadıktan sonra kurumasına izin vermeden bol köpük uyguluyorum ve hiç saç kurutma makinesi ile değil kendi kendine kurumaya bırakıyorum tabi bu kuruma esnasında biraz hareketsiz kalmak gerekiyor yani eylem gerektiren bir işle uğraşmamanız gerekiyor o esnada kurumasını beklerken dergi falan okuyorum denemenizden ne çıkar çok kullanışlı oluyor yerimseniben

Ya benim saçlarım çok şekilsiz kızlar.Hiç şekle girmiyor.Ancak jöle yada köpük yaparsam iyi gibi oluyor onu da hep yapamıyorum.
Perma mı yaptırsam diyorum rahat olurmu?Kullanışlı olurmu?Saçlarım yanar yıpranır diye çok korkuyorum zaten çok yıprık :(

bnm saçlar kıvırcık kıvırcık :) jöle ve köpük kullanmıyorum hoşuma gitmior sert sert :S ben saçımı defreeze sanırım adı bu yöntemle düzleştirmek istiyorum kimi kuaför hayatta yapmam mahvolur saçın dior kimisi dior ki işte dalgasını birazz açarız kullanırsın vs ama çok kararsızım :(

benimkiler kıvır kıvır :ecrin_bebek:
jöleyi icat edene gurban olam ben yoksa çirgin garıydım
dağınık topuz yapıyorum genelde..
açıyorum arada tokalarla süslüyom kaydirigubbakcemile2

ben de kıvrışık saçlıyım :ecrin_bebek:
duştan sonra krem 7/24 sürerim ''onsuz asla'' diyenlerdenim yani :lepi:
ben genellikle doğal haline bırakırım saçlarımı pek düzleştirmem yani. (saçlarım zaten kuru iyice kurumasın diye)
arada bir de dağınık topuz falan yaparım a.s
ama keşke saçlarım düz olsaydı düz saç bana çok yakışıyor :dilcikar:

bana da düz yakışıyor ama kıvırcık yada dalgalı daha çok yakışyor..2 gün önce saçlarımı kestirdim..saçlarım kıvırcıktı ama defrize yaptırıyorum ve de memnunum..biraz yıprandı tabi..bu sefer farklı kuaförde kestirdim..normalde saçlarım çok gürdür..ama kuaför öyle bi kesti ki bi damla saçım kaldı ya inanamazsınız..katlıydı zaten ama katlarını düzeltti ve bir saat uğraştı kesimden sonra sadece uçlarını inceltti değişik bşy yaptı..ara makas değil ama uçlarına sadece..ara makas istedim ama yapmadı..iyi olmuyormuş..şuan kafam hafiflemiş durumda..uzun du baya saçlarım biraz kısaldı ama olsun çok rahatım şuan her şekle giriyor..ondan çnce tepeden at kuyru yaptığımda kuyruğum acayip kabarırdı ama artık kabarmıyor..

benim saçlarım süpürge gibi bi sürüydü güpgürdü ama artık fare kuyruğu gibi allahtan bazen kabarıyo da millet saç var sanıo ama artık kabarmayı da bıraktı saçlarım da beni terketti sonunda .........

Benimde saçlarım kıvırcık inanın artık düz saçlara yada dalgalı saçlara özenmekten bıktım.. Hani güzel bir şekil veremiyorum bukleleri böle iri iri durmuyorr napıcam bilmiyorum ne duysam hemen alıyorum deniyorum ama sonuç aynıı ama geçenlerde hc comleks diye bişi aldım netten bitkisel yağların karışımı 4 kere kullandım ve bitti :)saçlarım çok gür olduğu için inanın ilk defa o işe yaradı gibi bir yumuşaklıkk bir güzellik geldi saçımaa.. Ama tabiki her zaman yapmak lazım.. şimdide kayısı yağı alıcam hem cildime hemde saçıma sürücem ama saçımanasıl sürücem tam bilgim yok hani ne kadar bekletilecek falan...

Benim saçımda kıvırcık köpük yada jöleliyorum banyodan sonra çokda memnunum saçım açıkken sıkıldığımda tokaya bile gerek duymadan kalem varsa onunla bile hafiften toplasam kalem zaten gözükmüyor dağınık ve güzel oluyor. Ya tamö düz ya tam kıvırcık olsun ara bir saç olmasında
ben katlı kestiridm daha ii oldu

Benimde kıvırcık, üstelik de kuruydu saçlarım. Deli olurdum. EE çokda süslüyüm ben ya. Saçım bozuk olsa dışarı bile çıkmam ben. Fön hayatımın bir parçasıydı. Şimdi düzleştirci şampuan kullanıyorum. Yıkadıktan sonra kurutup rahatlıkla çıkabiliyorum. Yok parlasın da diyosanız zaten banyoda son durulama suyuna sirke koyuyorum. Düzleştiricimle üstünden gittin mi süper oluyor. Postişlerim de var bazen de onları maşalayıp öyle kullanıyorum. Su dalgası gibi iri,iri. Müthiş havalı, yoğun,estetik,seksi çok güzel duruyor. Teknolojiyi SEVİYORUMMMMMMMM

Benimde kıvırcık, üstelik de kuruydu saçlarım. Deli olurdum. EE çokda süslüyüm ben ya. Saçım bozuk olsa dışarı bile çıkmam ben. Fön hayatımın bir parçasıydı. Şimdi düzleştirci şampuan kullanıyorum. Yıkadıktan sonra kurutup rahatlıkla çıkabiliyorum. Yok parlasın da diyosanız zaten banyoda son durulama suyuna sirke koyuyorum. Düzleştiricimle üstünden gittin mi süper oluyor. Postişlerim de var bazen de onları maşalayıp öyle kullanıyorum. Su dalgası gibi iri,iri. Müthiş havalı, yoğun,estetik,seksi çok güzel duruyor. Teknolojiyi SEVİYORUMMMMMMMM
bahsettiğin düzleştirici şampuan hangisi? ismini yazarsan çok sevinirim a.s.

Kivircik sacii hic sevmiodumm, ama artikk saclarimi cok seviorummhihoyyyt
Yanimdan gecen dokunmadan gecmioo hahaha, dokunulasi buklelerlülülülülülü

Kimse kullanmio sanirim ama pantenin 7/24leri tam kivircik saclar icin yapilmis bence, o cikmadan once baya berbat durumdaydim ama zamanla sacimi kullanmayida ogrendim:utangac:

Panten 7/24u 3-4 senedir kullaniorum, kivircik sac icin olani aliodum ama duz sac icin olanda aynii etkisi birakio, Oncelikle kivircak sac kesinlikle uzun kulanilmali ve kat kesim olmali, bn sabah erken okula gttigim icin aksam 7 8 gibi banyo yapiorum sacimi sadece banyoda tariom , cikincada sacimi havlulyla az kurutup 7/24 kremi suryom , kesinlile vigo ve sac kurutma bakinasini kullanmiorumm,ztn yatana kdr baya kuruo, Veee sabah kalktigimda saclarim dogal ve gzl bukleli olyo( jole ve kopuk gibi sertlikde yok) hicbisi surmedim deseniz inanirlar yanikaydirigubbakcemile3

Ha bide su dalgasi istiosaniz sacinizda birazda havali, kremi surdukden sonra tepenizde topuz yapin yatarken acinn

Kesinlikle deneyin bence:)))

benimde kıvırcık saçlarım..şimdilik evde oğluma baktığım için saçım sürekli ya kuyruk yada topuz oluyor..tabi özel günlerde fön çektiriyorum....çalışmaya başlayınca artık bi çeki düzen veririm artık...evde olunca insan daha rahat oluyo.....

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

Benimde kıvırcık genelde jöle sürüyorum, saçlarım uzun ve bol katlı modelde hem kabarmıyor hemde uzadıkça bukleleri taşıyamadığı için üstler düzleşmiyor.

sac modelinizin acik oldugu bi fotografinizi ekleyebilirmisiniz..bnmde kivircik uzatmak istiyorum omzumda suan ama modelsiz katli uzun saclarim olsun istiyorum bnde eger eklerseniz kuaforde zorluk cekmiycem:))

Valla kıvırcıklarını benim kadar çok seven biri daha yoktur eminim.. Bence doğal saçı kıvırcık olanlar fön çektirince kafaları basık gibi duruyor.. Yani ben öyle düşünüyorum ve senede 1 sefer bile anca fön çektiriyorumdur... Otacının saç şekillendiricisini sürüp bırakıyorum ne hali varsa görsün diye mükemmel oluyor burda yaptığım bakımlarla da iyice güzelleşti...

Kıvırcık saçlarınızı ne kadar çok severseniz o kadar uysal olur:1:

Valla kıvırcıklarını benim kadar çok seven biri daha yoktur eminim.. Bence doğal saçı kıvırcık olanlar fön çektirince kafaları basık gibi duruyor.. Yani ben öyle düşünüyorum ve senede 1 sefer bile anca fön çektiriyorumdur... Otacının saç şekillendiricisini sürüp bırakıyorum ne hali varsa görsün diye mükemmel oluyor burda yaptığım bakımlarla da iyice güzelleşti...

Kıvırcık saçlarınızı ne kadar çok severseniz o kadar uysal olur:1:

azıcık saçım var,yoksa bayılıyorum saçlarımı kabarık kullanmaya,kısa olduğun için tepeme çıkıyorlar:) neden kabarık saçtan şikayet edilir onu bile anlamam. tigi şekillendirici kullanıyorum çoooook memnunum.

azıcık saçım var,yoksa bayılıyorum saçlarımı kabarık kullanmaya,kısa olduğun için tepeme çıkıyorlar:) neden kabarık saçtan şikayet edilir onu bile anlamam. tigi şekillendirici kullanıyorum çoooook memnunum.

Eğer bakımlı duruyorsa düz saçtan daha seksi gözüktüğünü söylemiş bir araştırmada erkekler:1:

Bence de öyle:23:

Benim saçlarım Kolera'nınki gibi. :27:
Önde biraz boyu uzamış perçemlerim var.Bazen sıkıldığımda renkli tokalarımla yandan tutturuyorum çok hoş duruyo. :)
Genelde düz kullanıyorum ama. :91:

Back