• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarıma en zor perçemlerden birini kestirdim :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

meLda_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkdaşlar bir çok konu okudum video izledim kabaran saçlar şekil almayan saçlar evet hepsi bendim :31:

Geniş alnımdan dolayı bir süredir perçem kestirmeyi aklıma koymuştum burda okudugum ve netteki yorumlardan asla kestırme kabarır kullanamazsın kesınlıkle hayır tarzında bir çok aksi yorumla karşılaştım bu yuzden bı cok kez erteledım bu ıkı hafta ıcınde bugun bı cesaret geldi ve gittim kuaföre kestirdim saçlarımı uçlarından ilk olarak sonrada perçemim için tarıflere başladım şöyle olucak böyle olucak kabarmıycak evet ınanıyorum falan derken gıttı saclarımın onunun cogu bırden şok oldum ıslakken kabardı sonrasnda maşa yaptırdım ve sıra önunu sekıllendırmeye geldı sacımın onunun yarını nerdeyse perçem için feda ettim neden çünkü ince bi katman kestirseydım kaabrıcaktı emindim arkdan aldıgım saçlar öndekilere baskı uyguları ve butun alnımdan yana dogru cok guzel kırkmalarım oldu masayla ıclarını yana attırdık gayet dogal ve kabarmayan bir perçemim oldu tabi bunu waxla destekledık :16::16:

Ayrıca şunu sölemek ıstıyorum ıkı sene öncesıne kadar kuzu kıvırcıgı saclarım vardı okadardıkı banyodan sonra dahı aglayarak tarardım sacımı guzel bı duzleştırıcıyle fazla kırmayn 2 yıllır duzlestırıyorum ama normal sac yapım kıvırcık oldugu ıcın bana duz sac yakıstırmadgm ıcınde sonra dogal bukleler yapıyodum artk sacım kuzu kıvırcıklıgı falan degıl tabı normal dalgalı sac ve dipinden gelen saclarda o ınatcılıgını kaybettı ama kesınlıkle şunu söleyebılırım korkmayın eger ıstıyorsanız ve kendınıze yakıstırcagınızı dusunuyorsanız tabıkı cok dogru anlatmanızda lazım gidin ve yapın :1:

ben de perçeme çok özeniyorum ama cesaret edemiyorum:(
saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı:1:
ve baya kabarıyor bi de şimdi belime kadar ve hiç kat yok
perçem istiyorum ama kabarır diye korkuyorum
sizinkini çok merak ettim fotoğraf ekler misiniz buraya veya albüme?

ben de perçeme çok özeniyorum ama cesaret edemiyorum:(
saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı:1:
ve baya kabarıyor bi de şimdi belime kadar ve hiç kat yok
perçem istiyorum ama kabarır diye korkuyorum
sizinkini çok merak ettim fotoğraf ekler misiniz buraya veya albüme?

Koymaya çalışıcam canım bakayım olucakmı :1: $kadnlr klbı.jpg

Back
X