Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık Saçlara Uygun En Güzel Renk?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
beyonce un resmini koyan arkadasım bence dene cok guzel bi renk favorilerimden hele bronz makyajla super olur.. hatta bnde deneyebilirim:)

yıldız asyalıya gelincee sacını yarım alarak ayır ustte kalan kısmı bir kez kıvır ve dişli tokalarla tuttur biraz yukardan tuttur ama onra dağıt, ama uzun olması gerekioo sac rengide sanki actırmısta yaptırmıs gibi cok akıo değişio benimde öyle oluo bakır kahve yada bakır karamel gibi geldii

bu arada ben bakır ve bakırkahvekızıkarışım kullandım beyaz ve bugday tene kıvırcık saca cok yakışıo helenistik dönem tablolarından cıkmış gibi değişik bi hava katıo tavsiye ederim kaşlarınızıda boyatın ama :)

cook tskR edeRm ... zemuszemus
Ben doqaL renkLerı sevıoRum bıqun boyatmak ısTersem bu tonLarda denıyCem bıde haDıse'nın sac rengını bıLen varmı?? ben cok begenıoRum..

Son düzenleme:
kıvırcık saçta kumral tonlar çok güzel oluyor katılıyorum...:) bende kıvırcık saçlıyım ve kendi saç rengim kumral. casting in bal köpüğü rengine boyuyorum. hem çok yakısıyor hemde canlılık katıyor... beyaz veya açık buğday tenlilere öneririm :)

evet .. Cok canLı renkLer insana neŞe katıyor opuyorumnanaktan

benımde saclarım kıvırcık bence sarı guzel durur alımlı gosterır benım kahverengıydı ama kızılı sevdıgım ıcın kızıl suan

ya boyamak istiyorum karar veremdim.Bakır da güzel olur açık kumral gibi de.Saçlarım kıvırcık ve baya gür.Beyaz tenliyim ne yapmalı ya????

ikisi de çok güzel karar veremiyor insan

Eklentiler

• $far-and-away-movie-photo-475-pr-5426-01078_476x357.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $1255155691_BakuNights_Net_meyra3.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 135
sarı kahve tonları da deneyin derim ben beyonce gibi olursunuz

2.ci turuncumsu olana bayıldım! gerçekten saçların albenisi arttırıyor. ben koyulastırdım saçlarımı. casting buzlu mocha ile.. hep derlerdi kıvırcık saçta koyu güzel olmaz. beni de buna inandırdılar. ama bu tamamen saçınızın kıvırcık türüne hacmine falan bağlı.. ben çok memnun kaldım :)

2.resimdeki renk güzel.ama akma derdi var herhalde.Benim saç yapım 1. resimdekiyle aynı nerdeyse.Gözlerim de ela.2. resimdeki renk güzel olur gibi geliyor abna

Canım benmde saçlarım kıvırcık ve tenim beyaz olmasına rağmen saçlarm koyu renk. geçen aralara ışıltı attırdım inan çok güzel oluyo doğal duruyo sanki kendi açılmş gibi üstelik saça zarar vermiyo buklelerin arasında ışıltılara gören bayılıyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…