kestane tonlarında yapabilrsin. bence çok doğal ve çok hoş duruyor...
bence çükolata kahve çok süper durur.bende bu yaz boyatmayı düşünüorum çok haklısın cnm siyah kıvırcığı kapatıyor ve hiç belirgin durmuyor buklelerim..saçım siyh ama açtırmaya korkuyorumm daha çok gencimyıpranmasın eyvahedigeldismile
benim de kıvırcık saçlarım küllü sarı kullanıyorum çokdadlu oluyoo
Eki Görüntüle 45617 cnm küçük oldu galiba
bence bakır kıvırcık saclara cok hoş oluyo
kesinlikle bakır renk kıvırcık saça süper oluyor benim saçımda kıvırcık çok yaptırmak istiyorum ama eşim rengini değiştirmemi istemiyor bu aralar beekte düşünüyoruz 2 sene önce röfle yaptırmıştım o da güzel oldu ama bakır beyaz tende süper oluyor birde ben renkli gözlüyüm ben gibi olanlarda çok güzel oluyor..
bence kıvırcık saçta kesinlikle röfle olmalı tonu yada yoğunluğu sana kalmış ama buklelerin arasında ışıltı süper oluyor. mesela sarah jessica parker ın saçlarına bayılıyorum sex and the city'nin eski sezonlarında özellikle kıvırcık kullanıyodu. rengi de şahaneydi
ya ben niye röfleye karşı bu kadar önyargılıyım bilmiyorum :sm_confused:
sanki röfle yaptıran herkes yaşından 5 yaş büyük gösteriyor gibi geliyor.
evet canım özellikle 30 dan çnceki yaşlarda röfle insanı en azıdnan yaşında gösteriyor.benimde kumral olduğum dönemlerde herkes daha genç olduğumu zanneder. sarışınken de kendi yaşımda görünüyorum ama yanlış röfle de sebep oluyor buna mesela ben dün tekrar sarışın olmaya karar verdim ama kuaförümü çok araştırıp buldum gerçekten çok doğal ve güzel oldu. yaşını bilmioyurm ama 30 dan sonrada daha genç gösteriyor insanları sarı saç sanki. sana kalmış tabi kendini en iyi sen bilirsin ne yakışır
benim saçlarım kendi saç rengimin üzerine balyaj attırdım çok hoş oluyo bence sende deneyebilirsin.saçlarına iyi bakım yaparsan yıpranmıyor fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?