Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık Saçlara Uygun En Güzel Renk?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AttaQue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
2.710
21
0
Diğer
Kızlar saçımı uzun zamandır kumrala boyatmak istiyorum , saçlarım kıvırcık ve nasıl durur bilmiyorum.
Beyonce 'un saç renki güzel mesela ama o da düz kullanıyor sürekli.
Siyah kıvırcık saçı çok kapatıyo , hem kıvırcık hem siyah çok sert bi görüntü çıkıyo ortaya o yüzden siyah hiç denemedim , sarı saçı çok sevmiyorum o yüzden düşünmedim bile , kızıl ve bakır çok hoş duruyo ama akması berbat..
Sizce kıvırcık saçı en güzel gösteren saç rengi nedir?

bence çükolata kahve çok süper durur.bende bu yaz boyatmayı düşünüorum çok haklısın cnm siyah kıvırcığı kapatıyor ve hiç belirgin durmuyor buklelerim..saçım siyh ama açtırmaya korkuyorumm daha çok gencim yıpranmasın eyvahedigeldismile

benim de kıvırcık saçlarım küllü sarı kullanıyorum çokdadlu oluyoo

kestane tonlarında yapabilrsin. bence çok doğal ve çok hoş duruyor...

şu anki saçımda 7 aydır boyamadığım için uçlar açık kahve , dipler kendi rengim koyu kahve , biraz değişiklik istiyorum bakalım.. bayanssulusmile

Çikolata kahve güzel duruyor bencede ama işte o çukolata kahveyi tutturabilecek kuaför bulmak mesele , bazen bildiğin kahve rengi uygulayıp alsana çikolata kahve diyebiliyorlar.:umursamaz:

benim de kıvırcık saçlarım küllü sarı kullanıyorum çokdadlu oluyoo

ayy küllü sarıyı çok merak ettim , saçlarını görmemiz mümkün mü acaba? bilmiyorumkismile

cnm küçük oldu galiba

ben hep kızıl boyuyorum ama çabuk aktığı için bıktım.en son çikolata kahve denedim o çok tatlı oldu.

teşekkür ederim canımm kaydirigubbakcemile5 yok gördüm gayet net bi şekilde.
küllü sarı cesur bir renkmiş , hoş olmuş şu oriel yıpratmasa bir de saçları ne güzel olucak

şu renk hoşuma gidiyor cuma gidip boyatıcam ama umarım tutturabilirler boshayallersmile

sanırım koyu kumral dimi bu renk?

bence kıvırcık saçta kesinlikle röfle olmalı tonu yada yoğunluğu sana kalmış ama buklelerin arasında ışıltı süper oluyor. mesela sarah jessica parker ın saçlarına bayılıyorum sex and the city'nin eski sezonlarında özellikle kıvırcık kullanıyodu. rengi de şahaneydi

kesinlikle bakır renk kıvırcık saça süper oluyor benim saçımda kıvırcık çok yaptırmak istiyorum ama eşim rengini değiştirmemi istemiyor bu aralar beekte düşünüyoruz 2 sene önce röfle yaptırmıştım o da güzel oldu ama bakır beyaz tende süper oluyor birde ben renkli gözlüyüm ben gibi olanlarda çok güzel oluyor..

bencede güzel durur olumunekankayizsmile
bi fotonu bekleriz canım

ya ben niye röfleye karşı bu kadar önyargılıyım bilmiyorum :sm_confused:
sanki röfle yaptıran herkes yaşından 5 yaş büyük gösteriyor gibi geliyor.

ya ben niye röfleye karşı bu kadar önyargılıyım bilmiyorum :sm_confused:
sanki röfle yaptıran herkes yaşından 5 yaş büyük gösteriyor gibi geliyor.

evet canım özellikle 30 dan çnceki yaşlarda röfle insanı en azıdnan yaşında gösteriyor.benimde kumral olduğum dönemlerde herkes daha genç olduğumu zanneder. sarışınken de kendi yaşımda görünüyorum ama yanlış röfle de sebep oluyor buna mesela ben dün tekrar sarışın olmaya karar verdim ama kuaförümü çok araştırıp buldum gerçekten çok doğal ve güzel oldu. yaşını bilmioyurm ama 30 dan sonrada daha genç gösteriyor insanları sarı saç sanki. sana kalmış tabi kendini en iyi sen bilirsin ne yakışır

benim saçlarım kendi saç rengimin üzerine balyaj attırdım çok hoş oluyo bence sende deneyebilirsin.saçlarına iyi bakım yaparsan yıpranmıyor fazla.

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

yıLdız asyaLının sac rengıde cok hoş bnce

28 yaşımdayım canım , evet doğru bi teşhis olmuş sarı saçla ilgili.
Yeni saçlarını güle güle kullan bu arada bayanssulusmile
Sanırım bal sarısı balyaj attırıcam saçlarıma , kumral bi renk uygulattım bir ay önce ama saçlarım koyu old. için tam kumral olamadım bu kez gittiğimde rengini akıtmalarını istiycem , orielle açmak istemiyorum çünkü saçlarımı , daha sonra bi kez daha kumral boyatıp üzerine balyaj istiycem umarım güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…