• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kıvırcık saçlara hangi saç düzleştiriciyi tavsiye edersiniz?

hill_bill

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
51
4
296
YA SELAM ARKADAŞLAR BENİM SAÇLARIM OMUZ HİZASNDAN BİRAZ UZUN WE KIWIRCIK AMA DÜZLEŞTİRİCİDE FÖNDE TUTMUYOR 5 DK SONRA DIŞA KIWRILIYOR KIWIRCIKLAŞIYOR HELE AKŞAMLARI NEMDEN BOZULUYOR NEMDEN BELKİ DOĞALDIR AMA BAŞKALARININ DÜMDÜZ DURURKEN BENİM NEDEN DIŞA KIWRILIYOR SABİTLEŞTİRİCİLER FÖNÜ TUTUCU KREMLER HERŞEYLER KULLANDIM HİÇBİRİ İŞE YARAMADI BOŞUNA PARALARIM GİTTİ HEP LÜTFEN ÖNCEDEN SAÇLARI BÖYLE OLUP SONRADAN DÜZLEŞTİRİCİSİNİ DEĞİŞTİRİP TE İŞE YARIYAN ARTIK DÜMDÜZ SAÇLARI OLAN ARKADAŞLAR WARSA DÜZLEŞTİRİCİ ÖNEREBİLİRLERMİWE LÜTFEN YARDIM EDİN ARTIK BÖLE SAÇLARDAN BIKTIM :( :çok üzgünüm: VE BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR WARSA DERTLERİNİ ANLATABİLİRLER BU BÖLÜMDE :( SAÇLARIMIN TELLERİ NE KALIN NE İNCA ORTA SANIRIM BAZILARI İNCE BAZILARI KALIN DİYOR DA BİRDE Remington - Remington Profesyonel S8203 Geniş Plakalı Saç Düzleştirici Islak & Kuru WARMIŞ İNTERNETTEN OKUDUM AMA İŞE YARIYORMU Kİ KULLANAN WARSA YORUM YAPABİLİR Mİ :) düzleştiricimin markasını sormuşsunuz remington kullanıyorum REMİNGTON S1031 3x PROTECTION SLEEK & CURLY SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
bundan arkadaşlar

Son düzenleme:
canim hangi duzlestiriciyi kullaniyosun oda cok buyuk fark ediyo? bilinir guvenilir bi markaninkini kullanirsan kirmayida en aza dusurmus olursun. ben braun professional kullaniyorum. dumduz yapiyo

canim benim saclarimda kivircik bi düz yaptimmi yikanana kadar düm düz kaliyo Gozzy nin dedigi gibi markadan markaya degisiyor.bazen düz sacin üstüne masayla kivircik yapmak istiyorum o bile kalmiyo düzlesiyor yine.....

Ben remington kullanıyorum ama farklı bir modeli benimki... Ben memnunum:)) Gerçi saçlarım çok ince telli olduğundan kolay şekle giriyor...

Fön falanda mı tutmuyor saçın? Eğer tutmuyorsa o zaman düzleştiriciye birşey diyemem:1no2: Ama eğer tutuyorsa düzleştiricinden dolayı olabilir... Düzleştiricinin markası ne? Bu önemli işte...

benim saçlarım da kıvırcık en ufak nemde kabarıyo fön tutmuyo kışın yıkayana kadar gidiyo ama yazın hiç düz kullanamıyorum çabuk bozuluyo bu da saçın yapısından olsa gerek.en iyisi dalgalı kullanmak.

hmm REMİNGTON S1031 3x PROTECTION SLEEK & CURLY SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
kullanıyorum ama tutmuyo saçlarımın kaln telli oolduunu sölüyorlar remingtonun yeni dzleştiricisi çıkmış kalın telli we kıwrck saçlar içn onu almayı dşünüorm kullanan warsa warmı acaba:(

bende remington almayı düşünüorm. bnm saçlarımda kalın telli ve kıvırcığa yakın. ama diplerdeki saçlarım kıvırcık çıkıo. şuan philiph pro xl kullanıorm ama fön çekerken zorlanıorm. remingtonun ince olanını almak istiorm çünkü diplere daha kolay girsin die. ama o da daha çok zaman alır heralde. sizce kalın mı yoksa ince mi almalıyım. yardım lüffeennn

KıMSE CEVAP YAZMIYCAKMI LÜFFEN YARDIM EDıN ÇOK KARARSIZ KALDIM.remington ince plakalaımı yoksa kıvırcık saçlar için olan kalın plakalı s8203 mü? lütfen kullananlar yorum yapabilirmi

Back