Saç Kesim Şekilleri kıvırcık saçlara hacim ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadaşlar john frieda'nın ürünlerini öneririm fiyatını gerçekten hakediyor. onun dışında saçınız ıslakken köpükleyip kurutun, sonra saçlarınızı öne atıp spreyleyip elinizle karıştırın, belki birazcık da waxla sabitleme yapılabilir.

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

yok galiba :) ama ben bi araştırma yaptım canım genellikle taft marka köpüğü kullananlar memnun bu hacim durumundan

evet ben taft kullaniyorum ve guzel sekil aliyor saclarim sonra..ay sinir oldum koca nette o kadar arastirdim hic dogal kivircik saclar icin bi model bisey yok (((model verip oyle uzatmak istiyorum kivircik sacliyim ama oyle zenci kivircigi gibide degil ..yardimci olun nolurrrrr foto moto ne bulursak ekleyelim:))

Bende taft marka köpük kullanıyorum,ekstra güçlü olanından,pembe olanından yani gayet hacimli oluyor.

Selam kızlar ben yıkadıktan sonra havluyla nemini alıp sonrasında akat gardi (pembe-mor gibi şişesi) köpük kullanıyorum sonrasında taft sprey sıkıyorum o da mavi olanından ve bir saat kadar bekliyorum sonra çok yüksek sıcaklıkta kurutuyorum makineyle çok memnunum öneririm özellikle akat gardi kimse bilmiyor ama aslında gerçekten bu bahsettiğim köpüğü çok işe yarıyor fiyatı da çok ucuz 4-5 tl filan heryerde ama unutmayın pembe gibi mor gibi şişesi olanı güzel

köpük saca zarar vermez mi ben önce kırıklarını aldırcm snra köpükten korkuyorum zararsız seyler istiyorm cünkü sacım hemen yıpranıyor

ben sunu merak ediyorum köpükler uzun vadedde saca zarar vermez mi kızlar..hacim tamam istiyoruz ama aynı zamanda sacıma zarar vermeyen birsey olmalı..tiftik tiftik olacaksa hacim vermesinin önemi yok bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…