Merhaba kızlar. Ben yabancı bir sitede kıvırcık saçların sıradan saç kremlerini durulamadan kullanmalarının sakıncasının olmayacağını okumuştum ama uyarı da vardı, sıradan saç kremini şekillendirici yada durulanamayan ürün gibi kullanmanın neme falan çok ihtiyacı olduğu için, sadece kıvırcık saça özgü olduğunu, diğer saç türlerine sıradan saç kremini durulamadan kullanmanın iyi gelmeyebileceğini, ağır gelebileceğini belirtmişlerdi. Ben de en son Elidor'un Siyah Esmer Parlaklık Saç Kremini durulamadan, bu şekilde şekillendirici gibi denedim ve çok memnun kaldım ve sizle de paylaşmak istedim. Esmer Parlaklık benim saçımın kıvırcıklığını biraz açıp dalgalı saça yaklaştırdı ve çok hafif, uçuş uçuş yaptı. Zaten üzerinde "Ağırlaştırmayan Formül" yazıyordu ama durulanan bir ürünü durulamadan kullanınca da bu şekilde hiç ağırlaştırma yapmayacağını hiç tahmin etmezdim. Sonuç çok hoşuma gitti, işin doğrusu bana 7-24'lerden daha iyi geldi. Muhtemelen Elidor'un diğer renkleri de benzer sonuç verebilir, çünkü hepsinde "Ağırlaştırmayan Formül" yazısı var ama benim denediğim Siyah rengi, yani Esmer Parlaklık olduğu için bunu öneriyorum şimdilik. Esmer Parlaklığın şöyle de bir özelliği var, içinde MELANİN pigmenti varmış, yani kullandıkça saçının koyu renginin kendi doğal dipten çıkar gibi daha belirgin ortaya çıkmasına, yorumlardan anladığım kadarıyla yarım ton, bir ton falan koyulmasına ya da koyu gibi gözükmesine sebep oluyormuş.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kıvırcık saçı şekillendirmek için Elidor Esmer Parlaklık Saç Kremi önerisi
- Konu Sahibi Kasandra
- Başlangıç Tarihi