Saç Kesim Şekilleri KıvırCık SaÇ Sorunsalı (:

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

NuttyPrincessss

gelecegin ögretmeni ..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
149
0
Arkadaşlar merhaba . fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum . benim saçlarım sanırım kıvırcık yanı banyodan soyle bukle bukle kuruduktan sonra saclarımı soyle bır parmaklarımın arasından geçirsem bukleleri bozuluyor ve kabarıyor . saçlarım kalın telli ve kabarık hatta semsert 2 yıl once boyamıstım ama suanda boyadan eser yok . asıl soruna gelirsek suana kadar bir cok market hatta eczane sampuanları denedım en cok sebamed hosuma gıttı fakat oda banyo yaptıktanertesi sabah saclarım ıgren buklelı kabrık tarasam berbat gorunuyor sekıllendırıcı kopuk karısım yaglar sac kremı sarı kız tarzı urunle sac serumları hıc bır ıse yaramadı :2::KK30:En Büyük KK:KK69::KK74:

arkadaşlar neolur yardım edın onerilerinize cok ıhtıyacım var sımdıdek hepinizden allah razı olsun ..

MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ diye bir ürün var,ben memnun kaldım. hem saçlar da yıpranmıyor. bi göz at istersen.:nazar:

benimde saçım senin gibi canım ama suan sampuanımı degiştrdm suan kabarmıyo sok oldum ve güzel kıvrcık oluyo

Benim tavsiyem şampuanladıktan sonra kremle ve krem bi 5dk kadar kalsın saçımda özellklere uçlara bol uygula. Duruladıktan sora havlu ile nemini al ve kremyediyirmidört sür uçlarada köpük ve saçlarını hiç elleme. dediğin gibi bukleler dağılmaya müsait şeklini ıslakken ver ve hiç elini atma saçına, üstünede yatma kurusun tamamen ondan sonra hiç dağılmıyo bukleler ve çoook güzel oluyo ben saçlarıma tapıyorum bilddin:)

X