Saç Kesim Şekilleri Kivircik sac icin onerilerisi olan var mi ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Merhaba arkadaslar , saclarim kivircik ve buklelerinden cok sikayetciyim ne yapsam olmuyor . Saclari duzgun tane tane bukleli olan insanlara gercekten ozenerek bakiyorum . Saclarim hacimsiz kuru sonuk bukleleri sekilsiz . Ve sacimda dokulme var . sacimi ilk sekillendirdigim zaman cok guzel duruyor ama gun icinde yine sonuyor . Buklelerinin belirginligi kayboluyor . Tavsiyeleriniz neler ?

şampuanı uyguladıktan sonra saç kremi uygularsam saçlarım aşırı dökülüyor,o yüzden cok önemli bir yere gitmeyeceksem duşta saç kremi kullanmıyorum.
eğer saçlarınız inceyse çok ufak bir miktar doğal yyağ alıp ya da marketlerde de var saç için yağlar onunla duştan sonra saçlarımın uçlarına ''az'' miktar kullanıyorum. saçlarımı ellerimle açıp daha sonra başımı eğip aşağıdan yukarı doğru mıncırma hareti yapıyorum.
havluyla yine aşağıdan yukarı doğru kurutma hareketiini yapıyorum.
elidor bukleler için saç kremini fındık kadar alıp avuç içiyle mıncırma hareketine devam.
syoss un bukleler için köpüğü var(1 gün dayanmayan buklelerim 2.gün bu köpük sayesinde dayanıyor.) mıncırma hareketiyle ama çok fazla kullanmayı,sertleşiyor bu sefer de.
kurutma işlemini de difüzör ile gerçekleştiriyorum.

Aynı sorun için uygun bölümdeki tek konu yeterli olacaktır.Tekrar konu açmayınız lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…