• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kıvırcık postiş

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
296
Bolu
kızlar kıvırcık postiş varmı bileniniz varmı :delphin: saçlarım çok kıvırcık ve kısa kesildi :( postiş almaya kalksam düz almam gerekicek ve kendi saçımı sürekli düzleştirmem gerekicek saçlarım yıpranıcak :çok üzgünüm: zatn yıprandığı için bu kadar kısa kesildi göğsümün alrındaki saçlarım victoria beckham kadar oldu senağlama varsa bildiğiniz bi yer fiyat söyleyebilrmisiniz bana gamyoncuiremsu

bende merak ediyorum hiç kıvırcık postiş görmedim..varmı....?????????
peki varolduğunu bilen varmı??????????????????

cevap veren yok kimse görmemiş sanırım mafoldumben

kızlar var tabi olmazmı !!! benim cok yakın bi arkadasım kullanıyor sürekli... bildiğinz kıvırcık... üstelik yıpranmıyor hiç deli boyatıp boyatıp takıyo kaydirigubbakcemile3

peki nereden almış o arkadaşın o çıtçıtlarıı :(:(

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

bende çok beğeniyordum onun saçlarıı ama kuaföre gittiğinde dipleri gözüme çarpttı kaynak mış meğersem saçı..valla saç kıvırcık olduğu için nasıl toplarsan topla şekilli güzel gözüküyor...

bende çok beğeniyordum onun saçlarıı ama kuaföre gittiğinde dipleri gözüme çarpttı kaynak mış meğersem saçı..valla saç kıvırcık olduğu için nasıl toplarsan topla şekilli güzel gözüküyor...

eveT.. sac ektırmıs bnde ogRendım tesekr edeRm (:vereliniortak

Back