• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcığım ve saçlarımı çoooooooook seviyorum:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
N

nermincik

Ziyaretçi
yaa arkadaşlar neden hep şikayetçiyiz ki...ben de bu seneye kadar haftada iki üç kuafördeydim...sonra düzleştirici aldım falan filan...mahvettim saçlarımı ...

denemedim bile dalgalı saçı...taki bu seneye kadar...şimdi hep dalgalı kullanıyorum ve herkes çoook yakıştırıyor...inanın dalgalı saçlı olmak ayrıcalık...

biz fönle düzleştirebiliyoken düşünsenize düz saçlılar o zahmetli işlemleri yapmadan dalgalı olamıyorşakkıdı

hehe mutlu olalım saçlarımızla diye yazdım...öpüldünüzzzzzzzzzŞeniz

E yakışıyor ki Allah yaratmış değil mi?
ınsanın yüzüne en çok giden orjinal saçıdır bence.
Arada değişiklik hoş olur tabi ama kendini sevmek de güzel birşey.
Allah bozmasın saçlarınızla muhabbetinizia.s

Bende aynen kıvırcıkların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Düz saçlılar nasıl özeniyor bize, biraz dalga vermek için nasıl uğraşıyorlar. Kıvırcık saçın insanı en yoran tarafı taraması bence, ben tararken çok ağlamışımdır, açamadığım dolaşmış saçı çok kesmişimdir. Ama yine de çok seviyorum saçımı.
Ben oldum olası barışığımdır ve nadiren fön çektiririm. Düz saçıda ne be kendime yakıştırıyorum ne de etrafımdakiler. Benimle özdeşleşmiş bi kere...yaşasın bonus kafalar

Kıvırcık saçları sevmekte fayda var.
Ben hayatımın ilk 30 yılı sağa sola uçuşmasın, darma dağın durmasınlar kabarmasınlar diye uğreşarak geçirdim. Ama onlar yine kafalarına göre takıldı. Son 10 yıldır aldırmıyorum eskisi kadar. En iyisi bu hallerini sevmek, en azından durumu kabullenmek. Üstelik eskiden bu kadar ürün yoktu, kıvırcık saçlar için Jöle köpük briyantin dışında. Şimdi oooooo bi dolu
Bu arada dün kerastase bainoleo-curl (şampuan) ve oleo curl (maske) aldım. ınşallah daha efendi olacak artık buklelerim.....

ben sevemedm bi türlü ya :D çünkü her zaman aynı şekli almıyor. bi gün güzel duruyosa ertesi gün o şekil durmuyo gibime geliyo :(
diyorum bugun çok güzel seviyorum saçımı ya diyorum( belkide kandırıyorum kendimi bilmiyorum) ertesi gün yıkıyorum köpüklüyorum aman allahım bu ne diyorm :(
kendim gibi saçımda dengesiz:))

ben sevemedm bi türlü ya :D çünkü her zaman aynı şekli almıyor. bi gün güzel duruyosa ertesi gün o şekil durmuyo gibime geliyo :(
diyorum bugun çok güzel seviyorum saçımı ya diyorum( belkide kandırıyorum kendimi bilmiyorum) ertesi gün yıkıyorum köpüklüyorum aman allahım bu ne diyorm :(
kendim gibi saçımda dengesiz:))

şşşş sevmedim falan yok...seviyosunda farkında değilsindir:lepi:

düz olsaydı görürdün sen:mymeka:

BEN de buklelerimi çok seviyorm en son fön çektirdiğimde saçımı yaktılar resmen buklelerim biraz inceldi fön çektirmiyorum artık çok düz saça özlem duyarsam postiş takarım diyorum naniknanik ama saçlarım parlak görünsün istiyorum şimdi bakımlara falan başladım kuru bir görünümü sevmiyorum acaba bu parlak görünüm doğuştan mı ya :sm_confused: kızlar siz ne düşüyosunuz ? ne yapmalı

BEN de buklelerimi çok seviyorm en son fön çektirdiğimde saçımı yaktılar resmen buklelerim biraz inceldi fön çektirmiyorum artık çok düz saça özlem duyarsam postiş takarım diyorum naniknanik ama saçlarım parlak görünsün istiyorum şimdi bakımlara falan başladım kuru bir görünümü sevmiyorum acaba bu parlak görünüm doğuştan mı ya :sm_confused: kızlar siz ne düşüyosunuz ? ne yapmalı

Kıvırcık saçın düz saç kadar parlak görünmesi imkansız, bunu da kabul etmemiz gerek.
Neden dersen, ki diyorsun eminim. Işık düz pürüzsüz zeminde zeminde, tam olarak yansır. Ama kıvırcık ve hareketli saç ışığı kırar, aynı şekilde ışıltı görünmez.. Aynanın camın parlak görünme sebebi budur. Liseden kalan fizik bilgim, idare edin, daha fazlasını söyleyecek genç arkadaşlar vardır mutlaka. Yanılıyorsam düzeltsinler ya da düzeltmesinler ben böyle şekilde kendimi avutmaya davam edeyim a.s

cnm benm saçım kıvırcık değil sırnaşık şey ama dalgalı..
şikayetçi olduğum tek şeyse hem dalgalı hem kabarık olması :ecrin_bebek:
düz saçı işte o yüzden çok seviyorum allah vergisi o düz saçlıların saçları hiç kabarmıyor bnmkilerse banyodan sonra aman allahım yok böyle bişey bende çareyi düzleştirmekte buluyorum zaten bi kere düzleştirince bi hafta idare ediyo (yıkamazsam taby)
bi kere rüzgar görmesin senağlama bnm saçım maşa yapıncada kabarıyo dipleri :çok üzgünüm:

tek derdim bu yani
kabarması saç kesimindende olabiliyo tabi o ayrı konu

yatışmış saçlarla kalın :a015:

bende kivircik saclarimi cok seviyorum herkes cok beyendigini söyluyo saclarimi hatta kiskananlar bile varkaydirigubbakcemile3 saclarimin uclari sanki perma yapilmis gibi kivircik dalgali dalgali cok beyeniyorum fakat arkadasllar söyle bi sorunum var. Saclarim önceleri kur ve kalindi simdi git gide seyreklestiler 14 senedir saclarim dökuluyor yakinda kel olacak diye cok korkuyorumsenağlama her turlu sac kremlerini, sampuanlari., kurleri denedim ama hic bi faydasini görmedim.. kullandiginiz sac urunleri varmi faydasini göruptte memmun kaldiginiz yardimci olursaniz cok sevinirim... Sevgilerimle!!!a.s.

canım benim saç dökülmesi çok ciddi bir sorun bence aacilen bir uzmanla görüş...iş işten geçmeden önlemini almak çok daha iyi...umarım iyi olur güsel saçların:))
cnm benm saçım kıvırcık değil sırnaşık şey ama dalgalı..
şikayetçi olduğum tek şeyse hem dalgalı hem kabarık olması :ecrin_bebek:
düz saçı işte o yüzden çok seviyorum allah vergisi o düz saçlıların saçları hiç kabarmıyor bnmkilerse banyodan sonra aman allahım yok böyle bişey bende çareyi düzleştirmekte buluyorum zaten bi kere düzleştirince bi hafta idare ediyo (yıkamazsam taby)
bi kere rüzgar görmesin senağlama bnm saçım maşa yapıncada kabarıyo dipleri :çok üzgünüm:

tek derdim bu yani
kabarması saç kesimindende olabiliyo tabi o ayrı konu

yatışmış saçlarla kalın :a015:

canım zaten bütün kıvırcıkların sorunudur kabarıklık maalesef:SS

her gece yatarken acaba sabaha nasıl bir saçla uyanacağım merakını çok yaşıyorum...saçını düzleştiriyormuşun ama bu saçları mahvediyor:uhm:

hem çabuk bozuluyor...sabah akşam düzleştiriciyle düzelt işin yoksa:delphin:

köpükle şekil vermek daha iyi işe yarıyor...ama tabi katlı kesim ve ön tarafın kısa olması kıvırcıklar için iyi birşey değil ...

bende seviyorum kabarık kıvırcık saçlarımı arada tabi fön çekiyorum ama şu sıralar çok yıprandı yarın akşam bakımını yapıcam aylardır bakım yapmıyodum

kızlar bu arda fotoları eklesek nolur

yaa arkadaşlar neden hep şikayetçiyiz ki...ben de bu seneye kadar haftada iki üç kuafördeydim...sonra düzleştirici aldım falan filan...mahvettim saçlarımı ...

denemedim bile dalgalı saçı...taki bu seneye kadar...şimdi hep dalgalı kullanıyorum ve herkes çoook yakıştırıyor...inanın dalgalı saçlı olmak ayrıcalık...

biz fönle düzleştirebiliyoken düşünsenize düz saçlılar o zahmetli işlemleri yapmadan dalgalı olamıyorşakkıdı

hehe mutlu olalım saçlarımızla diye yazdım...öpüldünüzzzzzzzzzŞeniz

:sm_cool:valla ne güzel söyledin biz her şekilde kullanırız bence saçlarımızın kıymetini bilelim kaydirigubbakcemile3

kimse kendini kandırmasın kabarık kıvırcığım çok seviyorum diye herkes biliyoki en iyisi düz saç :utangac: :utangac: senağlama senağlama

hem dalgalı, maşa yapmakta ne var asıl düzleştirirken yakıyoruz cayır cayır!!! mirmirmirmir :enbuyukkk:

bende malesef kıvırcık saçlıyım ve saçlarımın kıvırcık olmasından hiç memnun değilim oldum olası hep düz saçlılara imrenerek bakarım ve ilerde bir kızım olursa inşallah saçları benimkiler gibi kıvırcık değilde düz olur....

benim doğal su dalgası. çok seviyorum. saçımı. avatardaki fönlü hali. oda, röfleden röfleye yaptırdığım fönüm. banada su dalgalı halim yakışır.... fönü ,kendime, pek,yakıştırmıyorum.

Back