• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcığım doğum yaptım hem oğluma hem saçıma bakamıyoruuuuuum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zrrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

zrrn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
286
2
296
Kızlar ben kıvırcığım yaz boyu hamileliğimde saçlarım o kadar güzelleşti ki anlatamam zaten her kadında yaşanırmış doğumdan sonrada dökülme başlarmış işte bendede o canım saçlar avuç avuç dökülmeye başladı.

Saçlarım belime kadar iniyor o yüzden yıkamam ve kurutmam çok zamanımı alıyor çalıştığım içinde bakımlı olmak zorundalar ve ben hem oğluma hemde saçlarıma bakamıyorum çünkü saçlarım enaz çocuk kadar bakım istiyor kestirmek zorundayım sanırım.

:1shok:
çok üzülüyorum kestirmek istemiyorum ama başka çarede bulamıyorum ne yapmalıyım

Hmmmm

Kıvırcık saç bakımsız tam bir facia oluyor. Tecrübeyle sabit. Hem çalışıp hem bebek bakmak zaten dünyanın en zor işi. Ben de bizzat yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Bu temponun içinde saç için yer bulmak imkansız göründü gözüme. Ben saçımı kestirmiştim o dönemde. Bence kestirin hem değişiklik olur hem benim gibi yavrunuz büyüyünce yine uzatabilirsiniz.

Allah kolaylıklar versin. :a015:

En mantıklısı kestirmek.Nasıl olsa kökü szde zemuszemus yine uzar =) Tabi saçlarınızdan ayrılmak zor gelir şimdi :)

o kadar üzülüyorumki size anlatamam kestirdiğim gün oturup ağlarım herhalde

yıllarca uzatmak için uğraştım ki bilirsiniz ne kadar zor uzuyorlar şimdi ise bunu yapmak çok zoruma gidiyor

bence kestirme çok üzülürsün kıvırcık saçlar için çok kolay topuzlar var ve kıvırcık saç dü saça göre daha kolay şekil alabilme özelliğine sahip sonradan pişman olma diye söylüyorum iyi düşün taşın canım

ben bile unutmuşum bu başlığı açarken nasıl bir psikolojideymişim demekki...
:D
kestirdim ama saçlarımı hatta onun üstüne tekrar uzadılar bile.

doğumdan sonra ömrümde terlemedğim kadar çok terliyorum saçlarımı yeniden kestirmek istiyorum ensemi açık bırakacak kadar kısa bile olabilir bu sıcaklarda hiç dayanamıyorum.

Nazlı'nın saçını gördünüzmü bu modeli kıvırcıkda kullanıyo

http://www.heryerdemuzik.net/images/stories/nazlı beni sevme.jpg
http://www.babakus.com/resim3/nazli_mengi_yeni2.JPG
Nazlı Mengi's Photos - Nazlı | Facebook

Back