Kitaplık hangi odaya konur :( Cahilmiyim ne? :D

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Kızlar ekimde düğünüm var Salonum beyaz klasik yemek odasıyla birleşik. Oturma odamda açık kahve ve krem rengi. Sizce kitaplığımı hangi odaya koymalıyım ?

Oturma odana koyabilirsin ya da ev müsaitse ayrı bi odayı çalışma odası ve kütüphane olarak ayarlayabilirsin.

bizim evde kitaplık oturma odasında gayet normal duruyor
dekorun müsaitse oturma odası derim ben

Kızlar ekimde düğünüm var Salonum beyaz klasik yemek odasıyla birleşik. Oturma odamda açık kahve ve krem rengi. Sizce kitaplığımı hangi odaya koymalıyım ?

benim tv ünitemin yanında büyükçe bir kitaplığı var canım özellikle tercih ettim ekstradan kitaplık alıp yer işgal etmesin diye benimki salonda olucak o yüzden gerçi bide ben oturma odası kullanmıcam sadece 2 tane çekyat aldım kalmaya gelen olursa yatak olsun diye

benim kitaplığım salonda,oturma odam müsait değil çünkü
hangi odanın dekoruna daha çok uyuyıosa oraya koyun bence,rahat olun

salonda yemek masasi filan olacağı için oturma odası en mantiklisı sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence salonda kitaplık olmaz, en uygunu oturma odasıdır. Benim evim 3+1 ancak salonda oturuyoruz. Oturma odası olabilecek olan odayı dinlenme odası gibi yaptık ve kitaplığı oraya koyduk. En uygunu oturma odası olacaktır.

Sana katılıyorum.
Biz de odanın birisini keyif odası gibi yapmayı düşünüyoruz.

Rahat içine gömülmelik bir koltuk, kitaplık, müzik sistemleri, satranç takımımız gibi.

Sana katılıyorum.
Biz de odanın birisini keyif odası gibi yapmayı düşünüyoruz.

Rahat içine gömülmelik bir koltuk, kitaplık, müzik sistemleri, satranç takımımız gibi.

Bizim de kısmen öyle oldu, kafa dinlemelik bir oda, dinlendirici etkisiyle bir de mavi koltuklar koyduk şöyle rahat. Yatılı misafirimi de orada ağırlıyorum, iyi oluyor.

Kesinlike oturma odası derim canım. Salonun klasik havasına hiç dokunma. :)

Oturma odasında yerin varsa oturma odasına koymalısın

Canım salona kucuk bir duvar kıtaplıgı yapıp yakın zamanda okuduklarını yada okuyacaklarını dızebılırsın. Oturma odası ıcın de ayrı buyuk bır kıtaplıkla tum kıtaplarını toparlayabılırsın. Duvar kıtaplıgı orneklerı buldum bırkac tane atayım fıkır verir.

bencede oturma odasında daha mantıklı bi oda fazlamız olursa biz çalışma odası yapacağız çocuk olana kadar kitaplığıda oraya koyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…