• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarla ilgisi olanlar bakabilirler mi?

mirrorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
73
0
0
Bursa
Bana önerebileceğiniz roman tarzı hikaye kitapları var mı acaba? Her türden okurum. Bu aralar kitaplara sarmış durumdayım,malum sürekli evde olunca yapacak başka bir şey kalmıyor:)
Bende size önerebilirim; Huzur Sokağı kitabını mutlaka okumalısınız. Diziside çıktı ama kitabı çok etkileyici. Ayrıca geçen sene okuduğum Aysel adında bir kitap vardı. İnsana öyle doğru ve güzel şeyler aktarıyor ki kitap,hemde dini açıdan. Maliyetleride oldukça makul:) Ve eroinle dans kitabını okuyabilirsiniz. Sonu istenmedik bir şekilde bitse de gerçekten etkileyici bir kitap. Üniversitede okuyan ve İstanbulda yaşayan gençlerin hikayesi ve hazin sonu maalesef. Sizdende öneriler bekliyorum çünkü okuyacak tek bir kitabım bile kalmadı,kütüphanem okunmuş kitaplarla doldu taştı:) Genelde ikinci el kitapları alıyorum,ve ikinci el kitap olarak veriyorum değiş tokuş. Gerçekten herkes için çok yararlı,bir kitaba 25-30 tl vermektense yarı fiyatına bir kere okunmuş kitabı temin edebilirsiniz:)

elif şafak - aşk
halid hussein - uçurtma avcısı
sinan yağmur - kerbela aşka bela Hz. Hüseyin
jean christophe grange - leyleklerin uçuşu, siyah kan
dan brown - dijital kale
peyami safa - mahşer, bir tereddüdün romanı , fatih harbiye
sebahattin ali - kuyucaklı yusuf, kürk mantolu madonna
şimdilik bunlar aklıma geldi.

ben eroinle dans ve huzur sokağını okudum sanırım zevkimiz uyuşuyor ben sana zeynep korel sessiz çığlık canan tan piraye ve yüreğim seni çok sevdi kitaplarını öneririm gerçekten okunmaya değer sürükleyici

su an elif şafak-aşk ı okuyorum son derece güzel
nazan bekiroğlu-la,sonsuzluk hecesi alınacaklarda liste başı:)
iskender pala-od
hande altaylı-kahperengi
klasiklerden gorki-ana
ve benm daimi 1 numaram..cengiz aytmatov tüm eserlerini şiddetle tavsiye ederim
ne güzel kitap paylaşabilmeniz,her konuda cömertim de bi kitaplar konusunda cimriyim
veriyim okusunlar hemmmen iade etsinler:51:

Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları ( üçlü)

Kerbela Aşka bela
Veysel Karani Sinan Yağmur un anlatımı nefis Ağlamadan okuyamazsınız.
Gazap Üzümleri Sıkıcıdır diye okumamıştım Mükemmeldi.

İskender PALA; Şah&Sultan,
Katre-i Matem,
İstanbul'da Aşk Babil'de Ölüm
İskender PALA'yı severek okuyorum. Okurken sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum.

Adam FAWER; Olasılıksız
Empati
Ken GRİMWOOD; Sil Baştan

aklıma gelenler bunlar. Şuan Tolstoy'un Anna Karenina adlı romanını okuyorum. Okuduğum tüm kitaplara bin basar diyorum. Çok akıcı ve sürükleyici. Kitabı okurken kendini sanki anlatılan ortamın içinde buuyorsun. Şuana kadar neden okumadım diye pişmanlık duyuyorum.

Heather McElhatton; Şahane Hatalar adlı kitabını bitirmeden bıraktım. Bana çok sıkıcı geldi.

bende kitap bölümündeki yorumları okuyupta aldığım kitabı önerebilirim sana.

ateşböceği yolu. harika bi kitap 600 küsür sayfa 3 günde bitirdim mutlaka okumalısın

nazan bekiroğlu-yusuf ile züleyha, şiir tadında bir roman.
oğuz atay-tutunamayanlar, ilk başta zorlanabilirsin ama sakın bırakma.
reşat nuri güntekin-çalıkuşu ve acımak.
harper lee-bülbülü öldürmek.
charlotte bronte-jane eyre.
balzac-vadideki zambak... aslında klasikleri yazmaya gerek yok, çünkü hepsi okunmalı bence.

en cok sevdığım kıtap ejderha dövmelı kız.bayıldım bu kıtaba ve fılmıde var.okumanı davsıye ederım 3 serı halında cıkmış bırıncı bu sonra ateşle oynayan kız, arı kovanına comak sokan kız..mukemmel bır kıtap

Aşkın Gözyaşları ( I. Tebrizli Şems)
Aşkın Gözyaşları (II. Hz. Mevlana)
Aşkın Gözyaşları (Kimya Hatun)

Bu 3 kitabı şiddetle tavsiye ederim.:34:

Back