Bunlar dışındaki kitaplarımı satmayı düşünmüyorum maalesef canım. Benim de bir sürü kitabım var ama bunlar yeni almak istediğim kitaplarım için yer açmayı göze alarak satmak istediklerim. Ama aklımda bulunacaksın gene deBu kitapların hepsi birbirinden güzel hepsini okudum ve hepside var malesef bende
Macera,polisiye,gizem,fantastik,bilim-kurgu yönünden kitapların varsa şimdiden talibim. Umarım güzel satışlar yaparsın
hangi şehirdesinizGüncelll
İstanbul'dayımhangi şehirdesiniz
Bazı kitaplarım satıldı. Hala satışta olanlar aşağıdadır bayanlar
Cep Kitapları:
Don Kişot-2 tl
Notre Dame'in Kamburu-2 tl
Beyaz Zambaklar Ülkesinde-3 tl
Ye Dua Et Evlen-4 tl
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk-4 tl
Orijinal olmayan kitaplarım:
Nietzsche Ağladığında-5 tl
Uzak Kıyılar-5 tl
Huzur-5 tl
Orijinal Kitaplarım:
Ağrıdağı Efsanesi-4 tl
Koku-7 tl
Yer Demir Gök Bakır-7 tl
Giderken Bana Bir Şeyler Söyle-7 tl
Çocuk Kitaplarım:
Pollyanna-2 tl
Çocuk Kalbi-2 tl
Oliver Twist-2 tl
Tom Sawyer-2 tl
Mutlu Prens-2 tl
Ben içerenköydeyim. Tamam olur 15tl. Banka hesabıma yatırmanız gerekiyor parayı. Kargo ücreti de size ait oluyor. Almayı kesin düşünüyorsanız özelden iban numaramı vs. yazayım sizeSelam,
Bende
Ağrı dağı efsanesi - 4 tl
Yer demir gök bakır - 7 tl
Nietzsche Ağladığında - 5 tl
kitaplarına talibim.
Düz hesap 15 diyelim mi ?
İstanbulun neresindesin ?
Ben içerenköydeyim. Tamam olur 15tl. Banka hesabıma yatırmanız gerekiyor parayı. Kargo ücreti de size ait oluyor. Almayı kesin düşünüyorsanız özelden iban numaramı vs. yazayım size
Ben 8 aylık hamileyim ve çok evden çıkamıyorum maalesef. O yüzden gelmem pek mümkün değilCuma günü kadıköyde olucam. O taraflarda olabilirsen elden de teslim alabilirim aslında.
Kargoya gerek kalmaz. Mümkün mü ?
Ben 8 aylık hamileyim ve çok evden çıkamıyorum maalesef. O yüzden gelmem pek mümkün değil
Yeni kitaplar ekliyorum
Eki Görüntüle 1299502 Eki Görüntüle 1299503 Eki Görüntüle 1299504 Eki Görüntüle 1299505
Rica ederim iyi okumalar :)Kitaplarım elime ulaştı. Çok teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?