kitaplarımı hediye etmek istiyorum egitim ve gk gy

fid

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
1.901
571
448
Kpss eğitim gk gy kitaplarımı denemelerimi soru bankası cep kitabı hepsini vericem arkadaşlar afyondayım ilgilenlere yardımcı olurum

Bölümünüz ne? Atandınız mı yoksa atanacağınızdan mı emin misiniz? Merak ettim:26:

kargoyla gönderebilirsen eğer ben alabilirim canım yaa, çok yardımı olur cidden :)​

Bölümünüz ne? Atandınız mı yoksa atanacağınızdan mı emin misiniz? Merak ettim:26:

okul öncesi öğretmenliği..atanmadım çünkü daha sınava cumartesi giricem ama denemelerde 84 falan yapıyorum hastalık bişey olmazsa yine o civar bişeyler gelir ve bizim bölüm için yeterli bi puan olur o yüzden bide puandan ziyade sıralama olarak iyi çünkü okul önceciler nasıl olsa atancaz deyip fazla çalışmıyor

banada bir kaç kitap göndeirsen gerçekten çok mutlu olurum.teşekkür ederim.alacak durumda değilim

Arkadaşlar benim sınavım çok güzel geçti hepinize de başarılar diliyorum kitaplar için forumdan birine gönderme sözü verdim teşekkürler

ne kadar güzel :)

neresi güzel kız????
anam ağladı
çok zorlandım tabii eğitimi tartışılmaz ben o konuda güzel olduğunu düşünüyorum.
ama çok zor.
tez hazırlamak, ödevler, sunumlar falan bitirdi yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…