- 3 Nisan 2012
- 1.044
- 176
-
- Konu Sahibi Goodbyemylover
yok değil, ithaki yayınevi, dünya klasikleri, Dost Körpe çevirisi. İçerisinde 12 adet öykü var. Karamsarlık, gerilim ve cinayet ağırlıklı. Kasvetli bir kitap, hoşuma gitmişti.Edgar Allan Poe - Kızıl ölümün maskesi, Tomris Uyar çevirisi mi?
yok değil, ithaki yayınevi, dünya klasikleri, Dost Körpe çevirisi. İçerisinde 12 adet öykü var. Karamsarlık, gerilim ve cinayet ağırlıklı. Kasvetli bir kitap, hoşuma gitmişti.
anladım, maalesef :) çok teşekkür ederim umarım bulursunuz.Teşekkürler, Tomris Uyar köşemi tamamlamak adına onun çevirisini arıyordum da. :) İyi satışlar dilerim. :)
Merhaba,Arkadaşlar elimde
Stephan King - Tepki
Açlık Oyunları Serisi
Stephan Hawking - Kara delikler ve bebek evrenler
Edgar Allan Poe - Kızıl ölümün maskesi
Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes (tüm hikayeleri tek kitap)
Bernard Werber - Karıncaların günü
Dan Brown - Dijital Kale, Kayıp Sembol
Stuart Sutherland - Irrasyonel
Luke Rhinehart - zar adam, zar adamın peşinde
John Scalzi - Yaşlı adamın savaşı serisinin ilk 3 kitabı
John Nance - orbit
Percy Jackson serisinin ilk 3 kitabı
Irıs Johansen - Pandora'nın kızı
Abbas Maroufi- Ölüler Senfonisi
Tolstoy - İvan İlyiç'in Ölümü
George Orwell - 1984
kitapları bulunmaktadır. Konuları ; bilim-kurgu, macera, fantastik, aksiyon, gerilim, korku, polisiye, bilimsel
:)
Evet normal boy ve orjinal sarı yapraklı daktilo yazılı eskilerden bir kitap,eve döndüğümde fotosunu paylaşırım isterseniz :)Merhaba,
Stephan King-Tepki orjinal mi? Bir de normal boy mu?
Tamam olur,elinizde başka Stephen King var mı acaba?Evet normal boy ve orjinal sarı yapraklı daktilo yazılı eskilerden bir kitap,eve döndüğümde fotosunu paylaşırım isterseniz :)
valla vardı Göz, Hayvan Mezarlığı ve Sadist ama nerelere kayboldu bilmiyorum birilerine okuması için mi verdimTamam olur,elinizde başka Stephen King var mı acaba?
Evet set olarak, tanesi 5 tlden 15 veriyorum işte :)Aclik oyunlari set olark mi uc kitap da var mi canim?ucu nekadar?
Kargo ne tutar acba hangi ildesinizEvet set olarak, tanesi 5 tlden 15 veriyorum işte :)
Bilmiyorum ben İzmir deyim. Bu arada açlık oyunları boşta fakat son iki kitabı yaz tatili için arkadaşım el koymuştu. Onların da dönmesini bekleyebilirseniz. :)Kargo ne tutar acba hangi ildesiniz
okullar açılınca ekime dogru o zaman getirir. aslında kitaplar tam olmadan bu konuyu açmam hataydıArkadasinizdan ne zaman gelir acaba..