• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kitaplar, oyuncaklar, bebek araç gereçleri, bebek arabası eklemeye devam edicem

canım ben adidas 20 no satılmadıysa hemen almak istiyorum. tabanını ölçermisin uyarsa parayı hemen havale edeyim. bir de taban ve önden fotosunu rica edebilir miyim. herhangi bir yıpranması var mı

duruyor canım çocuklarla ilgilenmekten ürünlerle pek uğraşamıyorum çekerim tabi canım ilk fırsatta şimdi pek müsait değilim bebelerrrrrrrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayyyy yediler beni bugün yedilerrr

bunlar da satılmadıysa tabak altlıgını ve havuzda giyilen o yuvarlak seyi de istiyorum. hemen dönebilir misin canım acil ayakkabıya ihtiyacımız var da :)

tatlım birtek pembe yelekle tabak altlığı kaldı, ayıcıklı simit daha güzel oyuncaklı onu tercih edermisin
metreyi arıyom canım bir yandan

canım ben adidas 20 no satılmadıysa hemen almak istiyorum. tabanını ölçermisin uyarsa parayı hemen havale edeyim. bir de taban ve önden fotosunu rica edebilir miyim. herhangi bir yıpranması var mı

tatlım sapa sağlam sıfır ürün
taban ölçüsü 25 cm
içindeki etikette
uk 5.5
fr 38 yanında da iki bölü üç yazıyor canım
sanırım 37 38 numara filan:27::27::27::27:

$IMG00563-20140602-1758.jpg $IMG00564-20140602-1758.jpg $IMG00562-20140602-1757.jpg

yapbozlar, sarı yelek, sarı botlardan biri, kediler, eşek, beyaz ayıcık, biberonluk, küçük çanta, alışveriş arabası, gitar seti, döşek, buhar makinesi satıldı arkadaşlar bunlardan bir kaçı rezerve vaz geçebilirlerde siz istediklerinizi sorun yinede:16::16::16::16::16:

Mama tabagı tutucu,maske pembe tüylü olan,fisher price halkalar,şişme yelek kalitesi nasıl ve deniz botlarından hangisi kaldı ,boyölçücü fiyatları yok bazılarının ayazarark son kaç olur söylermisin?

canım kalanlar senin seçtiklerinden
maske 15 tl
pembe yelek 5 tl
ayıcıklı bot 10 tl
hepsi sağlam iyi durumdalar

Back