Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim diğer konudaki nike canta satilmadiysa cantayla şişme yelekle rın ikisini almak istiorum
Eki Görüntüle 1140688 Eki Görüntüle 1140689 Eki Görüntüle 1140690 Eki Görüntüle 1140691 Eki Görüntüle 1140687
mavi olan vakumlu tabak tutucusu bebişler tabağı kaydırıp dökmesin diye![]()
canım ben adidas 20 no satılmadıysa hemen almak istiyorum. tabanını ölçermisin uyarsa parayı hemen havale edeyim. bir de taban ve önden fotosunu rica edebilir miyim. herhangi bir yıpranması var mı
bunlar da satılmadıysa tabak altlıgını ve havuzda giyilen o yuvarlak seyi de istiyorum. hemen dönebilir misin canım acil ayakkabıya ihtiyacımız var da :)
canım ben adidas 20 no satılmadıysa hemen almak istiyorum. tabanını ölçermisin uyarsa parayı hemen havale edeyim. bir de taban ve önden fotosunu rica edebilir miyim. herhangi bir yıpranması var mı
tatlım birtek pembe yelekle tabak altlığı kaldı, ayıcıklı simit daha güzel oyuncaklı onu tercih edermisin
metreyi arıyom canım bir yandan
ayıcıklı simiti kastetmitim zaten :) tamam canım bi ölç de bakayım yine
ayıcıklı simiti kastetmitim zaten :) tamam canım bi ölç de bakayım yine
Mama tabagı tutucu,maske pembe tüylü olan,fisher price halkalar,şişme yelek kalitesi nasıl ve deniz botlarından hangisi kaldı ,boyölçücü fiyatları yok bazılarının ayazarark son kaç olur söylermisin?