- 14 Mayıs 2012
- 3.309
- 2.937
Merhaba bende KPSS Günlüğü açmak istedim. Üç buçuk aylık evliyim ,dershaneye gidiyorum hem evliliğime hem de derslerime adapte olmaya çalışıyorum. Bu sene kazanıp atamak istiyorum. Önceden derslerime çok çabuk odaklanabilen insandım. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor sekiz ay önce daha yeni nişanlıyken babamı kaybettim. Babamı çok özlüyorum, eski halime dönmek istiyorum bir yandan da. En çok da canım babacığım için kazanıp atanmak istiyorum.
Dershanede hocalarından önce gidiyorum.Coğrafyayı bitirdim. Konu tekrarı ve soru yapıyorum. Inkılap tarihini ezberliyorum , genel tarihi videolardan çalışıyorum , matematik soru çözümü yapıyorum ,vatandaşlık dersinde Dershane hocamla birlikte gidiyorum. Türkçe'den dilbilgisinde çok açığım var o yüzden sürekli soru çözmeye çalışıyorum konuları bitirene kadar Önceki hedefim haftalık 500 soru çözmek. Konular tamamiyle bittikten sonra da haftalık 1000 soru çözmek.
14 Aralık-20 Aralık arasında 565 soru çözüldü.Genel ders tekrarları yapıldı.
21 Aralık-3 Ocak arasında 656 soru çözüldü. Konu tekrarları ve video çalışmalarına ağırlık verildi.
Dershanede hocalarından önce gidiyorum.Coğrafyayı bitirdim. Konu tekrarı ve soru yapıyorum. Inkılap tarihini ezberliyorum , genel tarihi videolardan çalışıyorum , matematik soru çözümü yapıyorum ,vatandaşlık dersinde Dershane hocamla birlikte gidiyorum. Türkçe'den dilbilgisinde çok açığım var o yüzden sürekli soru çözmeye çalışıyorum konuları bitirene kadar Önceki hedefim haftalık 500 soru çözmek. Konular tamamiyle bittikten sonra da haftalık 1000 soru çözmek.
14 Aralık-20 Aralık arasında 565 soru çözüldü.Genel ders tekrarları yapıldı.
21 Aralık-3 Ocak arasında 656 soru çözüldü. Konu tekrarları ve video çalışmalarına ağırlık verildi.
Son düzenleme: