• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap tavsiyesi istiyorum

feracelife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
36
herkese merhaba
bana güzel kurgulanmış dini kitap tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı
şimdiden teşekkürler

bende atladım aynen bilmediğim yerden geldi :) çoook eskiden ahmet günbay yıldız okurdum türk filmi gibi akıp giderdi tabi, şule yüksel şenleri de severdim aklıma da daha gelmiyor

Dini kitap ismi olarak, aşka adanmış bir ömür Hz.hatice yi önerebilirim kitap adından anlaşıldığı üzere dini ve aşk romanı içeriğinde ben çok beğendim. Bir de Kubilay Aktaş'ın kitapları güzeldir, simya, hayalin mucizesi mesela... ;)

Askin şehidi harikaydı bir de Bana Allah yeter var. . Roman tarzında değil inanılmaz etkileyici.. Bu alanda tavsiye edeceklerim bunlar ikisi de muazzam..

Benim tarzımda olmadığı için pek bilmiyorum ama sanırım tasavvufla ilgili okumak istiyorsan Elif Şafak-Aşk'ı okuyabilirsin.

Askin şehidi harikaydı bir de Bana Allah yeter var. . Roman tarzında değil inanılmaz etkileyici.. Bu alanda tavsiye edeceklerim bunlar ikisi de muazzam..

bana Allah yeteri okumuştum gerçekten harika bir kitap ama roman tarzında değil sizinde dediğiniz gibi
aşkın şehidini bulabilirsem alacağım :)
teşekkürler

Coşkun Irmak-Değişmenin Aynaları 1-2
Yeni aldım tavsiye üzerine...

Back