• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Siparişinde Hangi Site

jervez1

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
428
15
298
İstanbul
Kızlar internetten hangi siteden güvenle kitap alışverişi yapıyorsunuz??
Açıkcası hangi site daha güvenli yardımcı olursanız sevinirim...

gittigidiyor dan da çok aldık arkadaşlarımla..güvenli orası da..

ilknokta'ya üyeyim,
indirimler de oluyor zaman zaman...
bülteni geliyor oradan alıyorum, güvenli.. ve çabuk yolluyorlar..

Ben sürekli kitapyurdundan alıyorum, şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım...

kesinlikle kitapyurdu hem ucuz, hem hızlı, hemde güvenilir, 5 yıldır sadece kitapyurdundan alıyorum
mesela milenyum (ejderha dövmeli kız ) serisinin son kitabı D&R da 25 TL, kitapyurdunda 17,50 TL
okumak istediğim 3-4 kitabı beraber alıyorum, 3,5-4 TL kargo parasıyla kâr ediyorum, sonuç olarak çok memnunum...

İnternetten kitap sipariş etmek için ne gerekiyor kızlar?
(Üyelik, kredi kartı sahibi olma vs.)
Hiç bilmiyorum.

hangi siteden kitap alınacaksa o siteye üyelik gerekiyor tabi
ama üyelikler zaten ücretsiz,yapılması tek şey bilgileri doldurmak
kredi kartı şart değil sanırım,havale vs gibi başka seçenekler de oluyor ödemelerde

ben de hep kitapyurdundan alıyorum,piyasaya göre daha ucuz
ayrıca kargo ödeyen kitaplar var,kargo parası vermek yerine kitap alma seçeneği de var

ben de kitap yurdunu inceledim arkadaşlar çok güzel bi yer ben de oradan alayım bundan sonraki kitaplarımı:16:

ben d&r ın fiyatlarında memnunum,50 tl üzerine kargo da yok. oldukça makul fiyatlara geliyor.

ben kitap alırken alışkanlıktan olsa gerek hep idefixi tercih ediyorum. hem çok hızlı çalışıyorlar, hem de özenli biçimde gönderiyorlar. kitap kapaklarında kırıklık falan gibi şeyleri hiç sevmediğim için gelen kitabın yepisyeni olması benim için çok önemli çünkü :)

Kredi kartı ile değil de kapıda ödeme ile kitap satın alınan site var mı kızlar?

Bana her yıl abim sağolsun İdefix'ten hediye çeki hediye eder.Hiç bir sorun yaşamadım ulaşmasında.
Kitaplarım özenle gelmiş oluyor.Onun dışında netten kitap sipariş etmedim.Kitapçıları daha çok seviyorum.

Back