• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kurabiye-cay.jpg

Çayımızı içelim elbet gelir kitaplarım:KK51:

Kargom geldi ama @__Dalida__ nin kargosuyla kitaplarım tamamlanmış oldu:) akşam fotoğraf ve toplu resim eklerim:) çok merak ediyorum hemde çoooook :)

İyi günlerde oku canım benim malesef çok geç kaldım üstüne bide kitapyurdunun mağduru oldum. Kitapları okudukça beni hatırla :)

Uğrayamıyorum ne biçim gün bu diyeceksiniz haklısınız:hasta:
Hep bir misafir ağırlamaca ile meşgulüm yoksa sizi ihmal eder miyim. 28 Ekimde telafi ederim ama :KK49::KK49:
İnşallah gelebilirim ama biraz sallantıda.

Güle güle oku canım kitaplarını hepsi çok güzeller bakalım daha neler neler gelecek:KK6:

Güle güle oku canım kitaplarını hepsi çok güzeller bakalım daha neler neler gelecek:KK6:
Heyecanla bekliyorum çok ama çok merak ediyorum. Tüyo veren de yok hiç. Tatlı kıs sen birazcık tüyo vermek istemez misin?:dondurma:

Heyecanla bekliyorum çok ama çok merak ediyorum. Tüyo veren de yok hiç. Tatlı kıs sen birazcık tüyo vermek istemez misin?:dondurma:
Ahh ahh canım Eren bende az kafa bırakaydı belki kitapları hatırlar sana tüyo verirdim ama şimdi benfe merakla bekliyorum:KK53:

Back