• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorulara karşılık sorular offf. Bu gidişle kitap sepette kalacak :KK43:

Off tamam yaa :110::110:
Tahminlerimden ikisini söyleyeceğim ve bunun karşılığında sen de siparişlerimi hemen vereceksin anlaştık mı :110:

Off tamam yaa :110::110:
Tahminlerimden ikisini söyleyeceğim ve bunun karşılığında sen de siparişlerimi hemen vereceksin anlaştık mı :110:
Hmm niye 4 ü de değil :D Peki olur ben uyumlu bir şirineyim :D:D

Hmm niye 4 ü de değil :KK70: Peki olur ben uyumlu bir şirineyim :KK70::KK70:

Eğer ikisinden biri değilse kıvırma payım olsun diye dördü de değil :p:p
Seninle ilgili şüphelerim diyor ki ya "Alper Canıgüz" kitaplarından aldın ya da "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens" ama ilk söylediğim en çok şüphelendiğim. Ama neden bu kitaplardan şüphelenmiştim unuttum şimdi, keşke onu da not alsaymışım :KK70::KK70:

Eğer ikisinden biri değilse kıvırma payım olsun diye dördü de değil :p:p
Seninle ilgili şüphelerim diyor ki ya "Alper Canıgüz" kitaplarından aldın ya da "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens" ama ilk söylediğim en çok şüphelendiğim. Ama neden bu kitaplardan şüphelenmiştim unuttum şimdi, keşke onu da not alsaymışım :KK70::KK70:
Şimdi seçtiğim kitabı değiştirip mi sipariş versem bilemedim. Du bi ben vi kitabına bi daha bakayım.:KK47:

Şimdi seçtiğim kitabı değiştirip mi sipariş versem bilemedim. Du bi ben vi kitabına bi daha bakayım.:KK47:

Yaa işte bu yüzden söylemek istemiyordum ben :110:
Lütfen değiştirme, önemli olan senin içinden gelen ben her şekilde seveceğim söz veriyorum ama değiştirme lütfen :dua:

Bu ara da ipucularını hiç takip edemiyorsun. Yoksa yazılanları mı okumadın. :sinirli:
Ne dedim ben sana buralarda adı geçmedi benim seçtiğim kitabın :confused:

Bu ara da ipucularını hiç takip edemiyorsun. Yoksa yazılanları mı okumadın. :sinirli:
Ne dedim ben sana buralarda adı geçmedi benim seçtiğim kitabın :confused:

O zaman sapiens değil ama Alper Canıgüz'den olabilir. Ya da diğer tahminlerim olabilir :confused::confused:

Yaa işte bu yüzden söylemek istemiyordum ben :110:
Lütfen değiştirme, önemli olan senin içinden gelen ben her şekilde seveceğim söz veriyorum ama değiştirme lütfen :dua:
Bilemedin ki nasıl değiştireyim :D Zaten ben siparişimi verdim. Temin edilme süresi 76268765 günmüş :/

Bilemedin ki nasıl değiştireyim :KK70: Zaten ben siparişimi verdim. Temin edilme süresi 76268765 günmüş :/

Yuhh o ne bee :KK70::KK70::KK70:
Bilemedim mi, o zaman diğer iki tahminim hiç değildir, daha çok merak ettim şimdi :KK53::KK53:

Back