• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gün sahibi tahminlerini almak istiyorum sence kim ne almıştır . Bundan sonra tahminli yapalım bakalım ne kadar tutacak :))

Günaydın gündaşlarım :KK200:
sherlock herşeyi düşündü. Duda diyet kahvaltımız. Buyurun lütfen :KK49:
#sunumonemlidir :D:D:D:D

895891.jpg

gizemciğim tezer ozlu almıştır kanımca :KK53:
başganım veya minervacığım alpercanıguz,emrah serbes
DonukPudra DonukPudra yetişebildiyse oğuzatay almıştır. Başkası erken davrandıysa bunu alabilir :D
sebepsiz yere içime _Lavin_ _Lavin_ doğunun limanlarını aldığı düştü :KK53:
@__Dalida__ iş bankası klasiklerinden almıştır kanımca:cool:
kalinkaselin kalinkaselin Kamelyalı Kadın :KK53: nokta vuruşu yaptım. oldu mu şöför nebahat :KK53:
loliss loliss ciğim ve xyzt-5544 xyzt-5544 ciğim hasan ali topbaş, sezgin kaymaz olabilir.
_Cassandra_ _Cassandra_ Skosnob Skosnob şibumu aldınız dımı :KK53: anlamayacağım mı sandınız :KK53:
@The Black Pearl _bloom_ _bloom_ sabahattin ali o_O

DonukPudra DonukPudra yetişebildiyse oğuzatay almıştır. Başkası erken davrandıysa bunu alabilir :KK70:
kalinkaselin kalinkaselin Kamelyalı Kadın :KK53: nokta vuruşu yaptım. oldu mu şöför nebahat :KK53:
loliss loliss ciğim ve xyzt-5544 xyzt-5544 ciğim hasan ali topbaş, sezgin kaymaz olabilir.
_Cassandra_ _Cassandra_ Skosnob Skosnob şibumu aldınız dımı :KK53: anlamayacağım mı sandınız :KK53:
formdan düşmüşsün canım
xenforo-smilies-kk53.gif

DonukPudra DonukPudra yetişebildiyse oğuzatay almıştır. Başkası erken davrandıysa bunu alabilir :KK70:

Herkesi birbirine karıştırmışsın :skandal::skandal:

evet böyle yapıp sizin de kafanızı karıştırıp istediğimi elde etmiş olucam. hadi söyle teletabi :KK53:

İStediklerinin bir kısmını elde edeceksin tabi ki, zira 70küsür tane istediğin kitap var zaten :KK53:
Ama kim ne alacak konusunda biraz yanılgıların var. Formdan düşmüşsün Sherlock o_O

Back