- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.321
Ben heveslendiğim kitapları alırım,kendime hakim olamam,sırasıyla okuyorum zatenHayırlı günler
Kudüs Sayfa 250 Kubettussahra nin anlatıldığı bölümün başı
Yeni kitap siparişim de sevk edilmiş bugün hafta sonuna kadar elime ulaşır belki
Eskiden aldıklarımi bitirmeden kesinlikle yeni sipariş vermezdim
Şimdi bir raf hep okunmamış kitaplar ile dolu :/
Siz nasıl yapıyorsunuz? Okumadan almam mi? Alayimda sırasıyla okurum mu?
Hayırlı günler
Yeni kitap siparişim de sevk edilmiş bugün hafta sonuna kadar elime ulaşır belki
Evet bu ay okuyacaklarımın içinde. Bunu duymak iyi geldi. Teşekkürler :)Ela Gözlü Pars Celile okuyacaklar mı var? :)
Bu tür kitaplar pek ilgimi çekmese de bu kitaba bayılmıştım. Kitapta anlatılanların en az yarısının gerçek olması ve hemen hemen her sayfada olan dipnotlar çok hoşuma gitmişti.
Yazarın kalemi de çok hoşuma gitmişti.
ben alırım sürekli genelde öyle bir egilimimiz var sanırım cogumuzun nasıl olsa okuyacagım bir gün diye cok sorun etmiyorum mesela 25-30 kitap vardı bekleyen gecen ay indirimler güzel diye bir o kadar daha aldım :)). Eskiden 4 taksitte ödeyeceksem 4 aylık kitap alırdım mesela sonra ucu kactı ben de cok dikkat etmiyorum :) bir de zorunluluktan bir kitabı okumayı sevmem coktan secmeyi severim, ruh halime veya gönlüm hangi kitaba akarsa onu seçerim. O yüzden en az 5-6 kitap olması lazım bende. Okuma konusunda son derece kıl huylarım oldu yıllar içinde :)Hayırlı günler
hangi gündü 10 mu 11 miydi ????Erken gelen doğumgünü hediyelerim. Eşim sağolsun :)Eki Görüntüle 2154627
Merhaba siz yeni mi katıldınız aramıza?ejderha serisini okuyorum şuan 3.kitaptayım arada bir kitap var ejderin tutkusu diye onu bulamıyorum sarah jio ve tabi ki bütün kitapları okundu bu kış son bir kitabı kaldi ejder serisinden sonra ona geçeceğim
Merhabalar elbette okudugumuz kitap ismi kaldıgımız sayfa ve kitap ile ilgili fikirlerimizi paylaşıyoruz bunun yanında günlük hayattan da konular oluyor ana konuyu çok dagıtmayarak. İlk sayfamızı okumanız sizi daha iyi aydınlatacaktır. Daimi olmanızı dilerim. Açıkcası kendi adıms konuşmak gerekirse sizin okuma tarzınızı çok bilmedigim için öneride bulunmak dogru olmaz diye düsünüyorum. Buraya gelen bazı arkadaslar kitap önerisi alıp gidiyor ve sevip sevmedigini daha dogrusu önerilerimizi dikkate alıp almadıgını da bilemiyorum. Biraz beraber vakit gecirelim bu konu altında elbette seveceginiz öneriler verilir sanıyorum.. Hoşgeldiniz.herkese merhaba, okudugumuz kitaplarin sadece ismini ve sayfayi mi paylasim yapiyoruz?
her zaman kitap alma sansim olmuyor maalesef yurtdisina kargo ucreti oldukca fazla ama okudugunuz kitaplardan secip kendime bir liste cikarabilirim benim icin faydali olacak keyifli okumalar herkese :)
Kimberley Freeman issiz kar taneleri okuyorum sayfa 126.
evt bende kitap okumayı çok severim forumlarda gördüm gireyim dedim sakıncası yoksaMerhaba siz yeni mi katıldınız aramıza?
Merhabalar elbette okudugumuz kitap ismi kaldıgımız sayfa ve kitap ile ilgili fikirlerimizi paylaşıyoruz bunun yanında günlük hayattan da konular oluyor ana konuyu çok dagıtmayarak. İlk sayfamızı okumanız sizi daha iyi aydınlatacaktır. Daimi olmanızı dilerim. Açıkcası kendi adıms konuşmak gerekirse sizin okuma tarzınızı çok bilmedigim için öneride bulunmak dogru olmaz diye düsünüyorum. Buraya gelen bazı arkadaslar kitap önerisi alıp gidiyor ve sevip sevmedigini daha dogrusu önerilerimizi dikkate alıp almadıgını da bilemiyorum. Biraz beraber vakit gecirelim bu konu altında elbette seveceginiz öneriler verilir sanıyorum.. Hoşgeldiniz.
elbette hoşgeldiniz, ilk sayfayı okuyarak konu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. daimi olmanızı dilerim.evt bende kitap okumayı çok severim forumlarda gördüm gireyim dedim sakıncası yoksa
Merhaba siz yeni mi katıldınız aramıza?
Merhabalar elbette okudugumuz kitap ismi kaldıgımız sayfa ve kitap ile ilgili fikirlerimizi paylaşıyoruz bunun yanında günlük hayattan da konular oluyor ana konuyu çok dagıtmayarak. İlk sayfamızı okumanız sizi daha iyi aydınlatacaktır. Daimi olmanızı dilerim. Açıkcası kendi adıms konuşmak gerekirse sizin okuma tarzınızı çok bilmedigim için öneride bulunmak dogru olmaz diye düsünüyorum. Buraya gelen bazı arkadaslar kitap önerisi alıp gidiyor ve sevip sevmedigini daha dogrusu önerilerimizi dikkate alıp almadıgını da bilemiyorum. Biraz beraber vakit gecirelim bu konu altında elbette seveceginiz öneriler verilir sanıyorum.. Hoşgeldiniz.
Şimdiden hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız umuyorum. Hangi ülkedesiniz burada iki arkadasımız daha var gurbetten :)dr. randevum vardi o yuzden hemen yazip ciktim tam okuyamadim ilk sayfayi. ben roman ve tarihi anlatan kitaplari okumayi seviyorum ve kisisel gelisim kitaplari. ama maalesef oyle her zaman kitap alamiyorum Turkiye ye gittigim zaman bayagi aliyorum. burdada senede 2 kez aliyorum. elimde okunacak 3 kitap var onlari okuyana kadar da dogum olur. insaALLAH daimi olmaya kararliyim :) Hosbuldum bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?