Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoş geldin iki gözümün çiçeği

Merhabalar, iyi haftalar
Cicoretti , elenaferrante hoş geldiniz kızlar

Güvercine ağıt- Gürsel Korat sf 58 deyim sevdim seriyi çok güzel gidiyor okumama birazda olsa ivme verdi
hoşbulduk

Hoşgeldin Cicoretti ! Yokluğun çok belliydi ve bekledim gelmeni، sevindim dönmene
çok teşekkür ederim canım böyle düsünmen ayrıca sevindirdi beni

Hoş geldin iki gözümün çiçeği
hoşbulduk güzellik ötesi

Tamam canım, yorumunu bekliyorum. Bu arada bebiş için tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.
Cicoretti , elenaferrante hoşgeldiniz. Sizleri burada görmek çok güzel .

merhabalar baykuşlar
Cicoretti elenaferrante hoşgeldiniz, özlemiştik sizi çok
Geyikli Park kitabıma devam ediyorum 95-100 arası bir sayfadayım. Kitabı çok severek ama yavaş okuyorum çünkü yaz çünkü ramazan ayındayız :) böyle bir sürü bahane...
Mutlu bir gün olsun öpüyorum hepinizi

hosbulduk kizlar cok tesekkur ederim.

Yeni kitabim C Calcifer ' in onerisiyle basladigim Jack London Beyaz Dis. Bu aksam sokak kopekleri hic susmadi surekli havliyolar sanirim suruler catisiyor bu seslerle kitabi okuyor olmak cok manidar oldu. Suan 60. Sayfadayim

Günaydın baykuslarim
Garp Cephesinde yeni bir şey yok bittikten sonra yeni kitaba başlamadım

Sanirim yıllardır ilk defa kitapsiz kalıyorum ama sınava çok az kaldı uyumadan önce halk hikayelerine göz atıyorum genelde

Sık gelemiyorum, sizi seviyorum, sınavdan sonra bomba gibi döneceğim

Eşimin bana aldığı ilk hediyeydi daha 4 günlük sevgiliydik ay duygulandım her gidi
Başka inci aral okumadım ama bu kitabı sevmiştim o zaman
Sevgilisine kitap hediye eden ne tatlı bir çiftsiniz siz kitabı henüz bitirmedim ama ben de sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…