- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.281
Eşimin bana aldığı ilk hediyeydi daha 4 günlük sevgiliydikŞarkını Söylediğin Zaman, sayfa 71, okuduğum ilk İnci Aral romanı olacak.
Hoş geldin iki gözümün çiçeğiHerkese merhaba,
Yasağım kalkmış :)) 9 hazirana kadardı erken bitmiş. İyi halden indirim aldım sanırım.
Geçmişi okuyayım dedim ama sayfa sürekli takılıyordu okuyamadım çoğunu, umuyorum herkes iyidir. Beni merak eden arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
İris Murdoch' ın Ağ kitabına başladım. Yıllardır adını görür listeme koyar bir türlü edinemezdim şu an çok severek okuyorum. Bitince yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Herkese sevgiler.
Sen de hoş geldinGünaydın herkese
Evet ben de gelmişim. Af çıkmış, erken tahliye olduk.
Germinal okuyorum bu aralar. 230 lu sayfalardayım. Harika gidiyor.
hoşbuldukMerhabalar, iyi haftalar
Cicoretti , elenaferrante hoş geldiniz kızlar
Güvercine ağıt- Gürsel Korat sf 58 deyim sevdim seriyi çok güzel gidiyor okumama birazda olsa ivme verdi
çok teşekkür ederim canım
hoşbulduk güzellik ötesiHoş geldin iki gözümün çiçeği
Tamam canım, yorumunu bekliyorum. Bu arada bebiş için tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.Bunu söylemem için erken olur herhalde
Daha 74. sayfadayim.
Ama böyle gidecekse devamında da
hiç okuma derim bana biraz vakit kaybı gibi geldi sıkıldım açıkçası. Hep aynı döngü.
Devam edeceğim bakalım seninle de paylaşırım.
Tamam canım, yorumunu bekliyorum. Bu arada bebiş için tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.
Cicoretti , elenaferrante hoşgeldiniz. Sizleri burada görmek çok güzel .
hosbulduk kizlar cok tesekkur ederim.merhabalar baykuşlar
Cicoretti elenaferrante hoşgeldiniz, özlemiştik sizi çok
Geyikli Park kitabıma devam ediyorum 95-100 arası bir sayfadayım. Kitabı çok severek ama yavaş okuyorum çünkü yaz çünkü ramazan ayındayız :) böyle bir sürü bahane...
Mutlu bir gün olsun öpüyorum hepinizi
Sevgilisine kitap hediye eden ne tatlı bir çiftsiniz sizEşimin bana aldığı ilk hediyeydi daha 4 günlük sevgiliydikay duygulandım her gidi
Başka inci aral okumadım ama bu kitabı sevmiştim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?