Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selamlar
bi hava aldık geldik

Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok 110,sayfadayım
artık şu sınav süreci bitse de doya doya okusam, canım sıkıldıkça açıp kitapyurdu sepetime bakıyorum
evet canım doğru hatırlıyorsun
Cengiz Aytmatov'u çok severim ben hele ki Toprak Ana dönüp dönüp okuduğum bi eser
Er Ryan'ı Kurtarmak filmini izleyip çok etkilenen sendin di mi?

Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı ve hamilelik süreci ile ilgili 2 kitap aldım tavsiye üzerine. Sanki çok müthiş okuyormuşum gibi
Lüsyen’e devam ederken bir yandan bu kitaplara da göz gezdireceğim. Bulantılar yüzünden çok normal bir hamilelik geçiremiyorum zaten, gözümden kaçan başka şeyler de olmasın da biraz dikkat etmiş olayım bebeğime

Çocuğunuza Sınır Koyma kitabını dün bitirdim. Bira uzun sürdü okumam ama sindire sindire okudum diyebilirim. Çok faydalı bir kitap bence. Her okuduğum çocuk gelişimi kitabını çok beğeniyorum ama uygulayamıyorum. Bu sefer kararlıyım uygulayacğım inşallah.
Yeni kitabım çok merak ettiğim Aslı Tohumcu'dan Ölü Reşat

Katılıyorum uğur koşar hakkında zaten konuşmak bile üzücü geliyor.

Er Ryan'ı Kurtarmak filmi beni mahvetmiş bir film...

Kitap nasıl ilerliyor? Ben filmi izledikten sonra kitaba cesaret edemem asla... Savaşın çirkin yüzünün realistçe verildiği bir filmdi. Hatırlamak bile mahvetti şu an

Keşke savaşlar olmasa...

Katılıyorum uğur koşar hakkında zaten konuşmak bile üzücü geliyor.
Sadece para kazanmak için din üzerinden insanların duygularını sömüren yazar bile diyemeyeceğim bir şahıs benim fikrimce

Yazarın daha önce bir kitabını okudum.Önceki okulumdan bir arkadaş grubum yazarın kuran-ı Kerim tercümesini okuyorlardı ve bazı söylemleri çok ilginç geldiği için okumak istedim .
Din kültürü öğretmeni olduğunuzu okudum maşallah. Allah ilminizi artırsın inşallah.

Maşallah. Bende ne kadar okursam okuyayım sanki sürekli yerimde sayıyorum gibi hissediyorum.

Yazarı kim kitabın acaba?
Az önce yazdığım gibi bende okuyorum ama uygulamaya gelince okunduğu gibi kolay olmuyor.
Benim büyük oğlum 2 buçuk küçüğüm de 9 aylik.
İnşallah bu en önemli ama en zor zamanı yine en doğru şekilde geçirmek nasip olur.

" Toprak Ana" yı bitirdim. Gerçekten çok etkileyiciydi. Yazarın ilk okuduğum kitabı "Gün Olur Asra Bedel" di. O kitapta kitabın içine pek girememiştim. Çünkü olayların geçtiği yerler bana çok yabancı geldiği için kendime yakın hissedememiştim. Ama kitabı okuduğum günler de karakterlerin adlarını sayıklayıp durmuştum.:)
Yazarın dili de farklı gelmişti. Belki kitabı pek sevmememin bir diğer sebebi de budur.

Bahsettiğiniz filmi izlemedim. Ama savaş konulu, bir kadınım başından geçenleri anlatan Volyn: Hatred filmini tavsiye ederim.

Yazarı Robert J. Mackenzie

Erkenden okumaya başlamak iyi olabilir benimkinler iyice şımardı, çoooook işim var çok.

Selam kızlar
Azıcık dertleşelim mi? Ben bu aralar hiç okuyamıyorum. Vakitsizlşk filan değil. Basbayağı vaktim var. Ama ben niye tuhafım.
Saniyesini boşa harcamayan papatya gitti yerine tuhaf birşey geldi.
Diyetime dikkat etmiyorum. Kilo almaya başladım. Sporumu aksatıyorum. Namazımı sırf kılmış olmak için kılıyorum. Eskiden hergün okuduğum sureleri okumuyorum. Kitap okumuyorum. Niye böyle oldum ben ya.
İşleri de aksatıyorum.
Bütün akıma elimde telefon saçma sapan alışveriş sitelerinde vakit öldürüyorum. Offffffff. Bu duruma da canım sıkılıyor yav.

Neyse bi bildirim yapayım. Oğullar ve rencide ruhlar sayfa 112

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…