- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.141
Çok geçmiş olsun güzel meleklereHoşgeldin canım tekrar. Benim kızlar 1 aydır hep hasta ben de çok düzenli okyyamıyorum ama arada gelip paylaşımlardan geride kalmamaya çalışıyorum
evet canım doğru hatırlıyorsunBu konuyu daha çok dışarıdan takip ediyorum. Bugün ise destek olmak için yorum yazmak istedim.
Körlük'ü okuyup çok beğenmiştim. Konusu çok farklı gelmişti bana. Hatta eğer yanlış hatırlamıyorsam bu kitabı burada ilk okuyan @DonukPudra 'ydı. Daha sonra birkaç kişi daha okumuştu.
Şu an "Toprak Ana" yı okuyorum. Çok beğendim, çok etkileyici.loliss in bu kitapta ağladığını hatırlıyorum. Okurken benim de bazen gözlerim doluyor.
Katılıyorum uğur koşar hakkında zaten konuşmak bile üzücü geliyor.Mustafa İslamoğlu'nu okumadan araştır istersen. Bana düşünceleri ve söylemleri çok doğru gelmiyor. Dini kitaplar okunacaksa kaynağını ve yazarını çok iyi araştırmak lazım bence çünkü bu tür kitaplar kişisel görüş ötesinde bilgiler gerektiren kitaplar
selamlar
bi hava aldık geldik
Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok 110,sayfadayım
artık şu sınav süreci bitse de doya doya okusam, canım sıkıldıkça açıp kitapyurdu sepetime bakıyorum
evet canım doğru hatırlıyorsun
Cengiz Aytmatov'u çok severim ben hele ki Toprak Ana dönüp dönüp okuduğum bi eser
Er Ryan'ı Kurtarmak filmini izleyip çok etkilenen sendin di mi?
Sadece para kazanmak için din üzerinden insanların duygularını sömüren yazar bile diyemeyeceğim bir şahıs benim fikrimceKatılıyorum uğur koşar hakkında zaten konuşmak bile üzücü geliyor.
Din kültürü öğretmeni olduğunuzu okudum maşallah. Allah ilminizi artırsın inşallah.Yazarın daha önce bir kitabını okudum.Önceki okulumdan bir arkadaş grubum yazarın kuran-ı Kerim tercümesini okuyorlardı ve bazı söylemleri çok ilginç geldiği için okumak istedim .
Maşallah. Bende ne kadar okursam okuyayım sanki sürekli yerimde sayıyorum gibi hissediyorum.Çocuk kitaplarını ben de çok seviyorum. Çocukluğumuzda okuduğumuz kitapların tam metinlerini okumaya çalışıyorum. Tabi ki o zamanlar çocuk olduğumuz için yayınevi ve tam metin çeviri nasıl olur bilmediğimizden orjinalinin dışında bazı kitapları okumuşuz.
Ben okul psikolojik danışmanıyım. Doğal olarak alanım zaten yatkın olduğu için anne-baba eğitimi kitapları pek okumadım ancak son zamanlarda aldığım tavsiyelere göre okumaya başladım.
Yazarı kim kitabın acaba?Çocuğunuza Sınır Koyma kitabını dün bitirdim. Bira uzun sürdü okumam ama sindire sindire okudum diyebilirim. Çok faydalı bir kitap bence. Her okuduğum çocuk gelişimi kitabını çok beğeniyorum ama uygulayamıyorum. Bu sefer kararlıyım uygulayacğım inşallah.
Yeni kitabım çok merak ettiğim Aslı Tohumcu'dan Ölü Reşat
" Toprak Ana" yı bitirdim. Gerçekten çok etkileyiciydi. Yazarın ilk okuduğum kitabı "Gün Olur Asra Bedel" di. O kitapta kitabın içine pek girememiştim. Çünkü olayların geçtiği yerler bana çok yabancı geldiği için kendime yakın hissedememiştim. Ama kitabı okuduğum günler de karakterlerin adlarını sayıklayıp durmuştum.:)selamlar
bi hava aldık geldik
Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok 110,sayfadayım
artık şu sınav süreci bitse de doya doya okusam, canım sıkıldıkça açıp kitapyurdu sepetime bakıyorum
evet canım doğru hatırlıyorsun
Cengiz Aytmatov'u çok severim ben hele ki Toprak Ana dönüp dönüp okuduğum bi eser
Er Ryan'ı Kurtarmak filmini izleyip çok etkilenen sendin di mi?
Yazarı Robert J. MackenzieYazarı kim kitabın acaba?
Az önce yazdığım gibi bende okuyorum ama uygulamaya gelince okunduğu gibi kolay olmuyor.
Benim büyük oğlum 2 buçuk küçüğüm de 9 aylik.
İnşallah bu en önemli ama en zor zamanı yine en doğru şekilde geçirmek nasip olur.
Teşekkür ederim inşallah hep beraber.Din kültürü öğretmeni olduğunuzu okudum maşallah. Allah ilminizi artırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?