- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.101
Hakaret içerikli cümleler ile verilen cevabı bir tutuyorsunuz.
Adresini verin bize bizde çiçek gönderelim madem, hakaret edip banlanmalara sebep olduğu için..
Teşekkürler..
Sayın_asmunikal_ a telefonda detaylar anlatılmış olup gerekli bilgi verilmiştir.
Ay banlanmaları gördüm şok oldum. Yakıştıramadım size hiç.
Kızlarcım, burada çok güzel kitaplar okuyan arkadaşlarımız var. Dünya klasiklerini okuyan, çocuk gelişimi üzerine okuyan, felsefe, psikoloji üzerine okuyan... Her kitabın kötü de olsa iyi de olsa bize kattığı şeyler vardır muhakkak, kötü bir kitabı bile kötü olarak değerlendirebiliyorsan bu sana bir şeyler kattığını gösterir. Misal, ben hiç roman okuyamam burada bilenler var daha çok kendi alanım üzerine okumalar yapıyorum. Romanları sevemiyorum. Yani Harper Lee değil de misal elime Zülfü Livaneli'den bir kitap tutuşturun; benim de elimde sürünür. Livaneli kötü bir yazar olduğundan mı, hayır. Ama benim tarzım değil kitap, aldıktan sonra da bitirmek isterim yani neden para verdiğim kitap bir köşede dursun ki? Zorla da olsa bitiririm. Yarısında kenara atsam asıl yazara saygısızlık yapmış olurum. Yani biraz yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım, yoksa burada okuma hızı falan tartışmak pek uygun değil. Ben okuyamıyorum mesela aylardır sınava hazırlanmaktan, bu durumdan da rahatsızım. Herkes çok hızlı kitap okumak zorunda değil.
Birbirinizi kırmayın, zaten Türkiye'de düzenli kitap okuyan bir avuç insanız. Burada çok güzel kitap önerileri aldım, başkaları da benim kitap önerilerimden yararlandı. Sizleri seviyorum.
Kızlar gelene kadar ben de yokum. Kitaplarla ilgili fikirlerimi instagram hesabımda belirtirim artık.
Sevgiler
Selamlar
Bildirim yapmaya gelmiştim, banlanmalar olmuş, çok üzüldüm.
Pardon kime neyi yakıştamadığınızı anlayamadım... Burayı karıştıran kişiyi zaten burada istemiyorum artık gelmesin..
Herkes banlanmış, üzüldüm.
@_Lavin_ seçtiğin yazı karakterinin renginden dolayı bir an senin de banlandığını sandım ve üzüldüm.
Otuz Milyon Kelime yi keşke daha erken okusaydım diyorum. Kızım 2 yaşını bitirmek üzere ama çok sınırlı sayıda kelime kullanıyor. Ve iki anlamlı kelimeyi de yanyana getirip kendisini ifade edemiyor.
Bu kitapta çok güzel çalışmalar var. Değişik sosyoekonomik düzeye sahip ailelerin çocuklarını belli bir süre izlemişler. Çocukların duyduğu kelimelerin yanı sıra olumlu ve olumsuz ifadelerin de miktarı arasında uçurum var. Hem nitelik hem de sayıca daha çok kelime duyan çocukların da gelişimi farklı oluyormuş, bunu da çalışmalarla anlatmışlar.
Beni Ödülle Cezalandırma ise daha kapsamlı, bir sürü örnekler ve çalışmalar barındırıyor kitap. Aslında bir kişiyi motive etmek için ödül vermek, ya da başkaları ile yarıştırmak aslında kişinin iç motivasyonunu düşüreceğinden hatta bazı etik dışı yollara başvurabileceğini söylüyor, bunun gibi bir sürü örnekler var.
Kesinlikle tavsiye ederim
aaa nik hoşgeldin. Nasılsın.Konuyu gezerken gördüm paylaşımınız için teşekkürler, oğlum 4 yaşını bitirdi onun için ve 2 aylık bebeğim için kitabı temin edip okuyacağım
Yapalım tabi._asmunikal_ o zaman bildirim yapalım.
Algernon'a Çiçekler sayfa 180 deyim. Charlie' yi çok sevdim, neler olacak diye merakla okuyorum.
gizli gizli okumalarKızlar gelin artık ya saçma sapan bir şey yüzünden bizim canımız sıkıldı.
Leyla ile mecnunu bitirdim sabah çok iyi geldi bana :)
Bu konuyu daha çok dışarıdan takip ediyorum. Bugün ise destek olmak için yorum yazmak istedim.Yapalım tabi.
Körlük - Jose Saramago okuyorum.
En sevdiğim kitapYapalım tabi.
Körlük - Jose Saramago okuyorum.
Hoçbulduk canım ikinciyi doğurdum asmu memur oldunmu bak o geldi aklıma :)aaa nik hoşgeldin. Nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?