Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hakaret içerikli cümleler ile verilen cevabı bir tutuyorsunuz.
Adresini verin bize bizde çiçek gönderelim madem, hakaret edip banlanmalara sebep olduğu için..
Teşekkürler..

Sayın _asmunikal_ a telefonda detaylar anlatılmış olup gerekli bilgi verilmiştir.

Pardon kime neyi yakıştamadığınızı anlayamadım... Burayı karıştıran kişiyi zaten burada istemiyorum artık gelmesin..

Kızlar gelene kadar ben de yokum. Kitaplarla ilgili fikirlerimi instagram hesabımda belirtirim artık.
Sevgiler

Selamlar
Bildirim yapmaya gelmiştim, banlanmalar olmuş, çok üzüldüm.

Baykuşlar tatsızlık oldu.. Yarın hepsi burada olur. Biz topiğimizde duralım. Güçlü olduğumuzu görsünler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon kime neyi yakıştamadığınızı anlayamadım... Burayı karıştıran kişiyi zaten burada istemiyorum artık gelmesin..

Haklı haksızdan değil, burada banlanmalar falan olmazdı onu yakıştıramadım. Yoksa kızları biliyor ve seviyorum, böyle olmasına üzüldüm.

Konuyu gezerken gördüm paylaşımınız için teşekkürler, oğlum 4 yaşını bitirdi onun için ve 2 aylık bebeğim için kitabı temin edip okuyacağım

Ya 1 gün girmedim bütün sevdiklerim banlanmış. Hayret içerisinde okudum sayfaları. Siz gelene kadar sessizce bekliyorum sizi. Böyle saçma sapan yorumlarda bulunacak ortalığı karıştıracak kimseler gelmesin. Biz gayet seviyeli bir topiğiz burası size göre değil

Yapalım tabi.

Körlük - Jose Saramago okuyorum.
Bu konuyu daha çok dışarıdan takip ediyorum. Bugün ise destek olmak için yorum yazmak istedim.
Körlük'ü okuyup çok beğenmiştim. Konusu çok farklı gelmişti bana. Hatta eğer yanlış hatırlamıyorsam bu kitabı burada ilk okuyan DonukPudra 'ydı. Daha sonra birkaç kişi daha okumuştu.
Şu an "Toprak Ana" yı okuyorum. Çok beğendim, çok etkileyici. loliss in bu kitapta ağladığını hatırlıyorum. Okurken benim de bazen gözlerim doluyor.

aaa nik hoşgeldin. Nasılsın.
Hoçbulduk canım ikinciyi doğurdum asmu memur oldunmu bak o geldi aklıma :)

Topiğe geldim boş geçmesin, Otuz milyon kelimeyi sipariş ettim. Aynı zamanda Aidin Salih'in Gerçek Tıp isimli kitabını okuyorum

Gereksiz bir muhabbet için toplu kıyım oldu ama canımız saolsun. Tadımız kaçmasın, böyle gereksiz muhabbetleri görmezden gelelim bundan sonra. Konuşur konuşur giderler nasıl olsa.
Lüsyen sayfa 52deyim. Henüz tam içine giremedim ama merak ederek de okuyorum.
Herkese keyifli haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…