- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.061
yok estafirullah zaten agır ilerlediginizi söylemiştiniz merak ettim sayfa sayısını 700lere gelip hala az kaldı vs demeyince acaba bir kaç cilt mi diye düşündüm :))))Hahaha bu soruyu bekliyordum,kitap sever arkadaşım.kitabin sayfa sayısı 847,bir süre daha idare edin:)) ben bu kitaba ilk başladığımda yazmıştım buraya, bayağı bildirim gelicek diye.buda bı kitabı bitiremedi diyenleriniz oluyordur,saygı
duyuyorum,iyi geceler:)
Selam kizlar fazla okuyamadim yine araya birseyler girdi hep misafir vardi aile bulusmalari vs. Germinal 278 dayim.
Cok guzeldi :)
yaaaa !
baya uzun galiba ?
gecmis olsun ataklarini keser umuyorum canim.
ya ne guzel benim de 30 civari ama fazla buluyorum yine de sayisi 5-6 ya inmeden yenilerini siparis ediyorum hep. Bana pek kitap alan yok cevremde okuma zevkimi bilen de pek yok o yuzden almamalarini tercih ederim hediye ceki kabul ederim tabi.
Gecen gun kutuphanem seneye yetmeyecek noyle giderse dedim esim kitaplarini bagislasana dedi o an bayilmisimtabi baskalarinin faydalanmasi da guzel birsey ama ben kitaplarimdan kopmayi hayal dahi edemedim.
ben de ödünç vermiyorum aynen ben sana yenisini alayım diyorum üstüne fazla ısrarcı olamiyolar. Teyzeme verdigimde de baktım bir ay geçti ses seda yok gidip geri alıyordum kitabı ya da baskı kuruyordum alıcam hemen oku diye :))) o da ödünç almıyo artık illallah dedi :)) evde bile eşim süründür okumazsa yerine yerleştiririm.bizim kitap günümüz de var ya ondan böyle birikiyo
ay ben de ayrılamam kitaplarımdan, yenisini alır hediye ederim
kitap ödünç de vermem verdiğim 1-2 arkadaşım var onların da başını yerim okudun mu ne zaman okucan ne zaman geri getircen diye
:))Günaydınlar,
Germinal 322.
yok estafirullah zaten agır ilerlediginizi söylemiştiniz merak ettim sayfa sayısını 700lere gelip hala az kaldı vs demeyince acaba bir kaç cilt mi diye düşündüm :))))
Diğer sayfaya bitirdiğiniz kitap isimlerini bildirim yapıyorsunuzOkuyamadığım için diğer sayfaya bildirim yapmadım.yapmam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?