- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.901
Sadık hidayet bir adet kör baykuş okuyup anlama sıkıntısı yaşadığımı dusunmustum:)tamam o zaman ben Germinal' e devam biraz kaytarasın gelmişti açıkcası neyse okurum artık :))
Bunlar da aldıklarım:
Göze Göz Dişe Diş Diyen Kız ( David Lagercrantz)
Ağ ( iris murdoch)
Vejeteryanliğin Yararları ( sadık Hidayet)
Diri Gömülen ( Sadık Hidayet)
Hacı Ağa ( '' '')
Karanlığın Sol Eli ve Mülksüzler ( Ursula K. Le Guin)
Çanakkale Mahşeri ( Mehmed Niyazi)
En Mavi Göz ( Toni Morison)
Kırmızı Köpek ( Louis De Bernieres)
Beş Sevim Apartmanı
Sahip Olmak ya da Olmak ( Erich Fromm)
o biraz muğlak cümlelerle dolu bir kitap ve depresif. Aylak Köpek' i okudum ben de ek olarak çok güzeldi. Sadık Hidayet külliyatı oluşturasım varSadık hidayet bir adet kör baykuş okuyup anlama sıkıntısı yaşadığımı dusunmustum:)
kaç bin milyon kitap olduDayanamadım gene kitap aldım
30 falandır ya çok değil :))) ben burada 80 kitabı olan duymuştum hep onlar bozdu benikaç bin milyon kitap oldu
30 falandır ya çok değil :))) ben burada 80 kitabı olan duymuştum hep onlar bozdu beni
Sorma bende kıskançlıktan çatlıyorum30 falandır ya çok değil :))) ben burada 80 kitabı olan duymuştum hep onlar bozdu beni
O ben olabilirim30 falandır ya çok değil :))) ben burada 80 kitabı olan duymuştum hep onlar bozdu beni
çok farklı olduğunu sanmıyorum seninkinden :) işin aslı favori listemde hala 50 kadar kitap var ya daha hızlı okumam lazım sıra onlara gelsin bir an önce.:))Senin kitaplığını çok merak ediyorum
ya şu an kaç ki hala öyle çok mu :))O ben olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?