Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben ilk 50 sayfada 2 kere birakaip zor okumustum ihsan oktayla tanışmak için kötü bir seçim yapmıştım

Eşi kitap okumayan var mı benim gibi? Şöyle hafta sonu avm gezmek yerine tenha yeşillik bir yere gitsek, alsak kitaplarımızı; sandalyelerimizi açıp otursak diyorum ama en son Cin Ali okumuş benimki.
Benimki de okumaz ama çok teşvik eder. Alalım kitabımız okuyalım dese benimle gelir ama okumaz

Benimki de okumaz ama çok teşvik eder. Alalım kitabımız okuyalım dese benimle gelir ama okumaz
Bana da hediye kitap alır, şu kk'da takılacağına kitap oku der sağolsun ama kendi kafasını telefonundan kaldırmaz

Eşi kitap okumayan var mı benim gibi? Şöyle hafta sonu avm gezmek yerine tenha yeşillik bir yere gitsek, alsak kitaplarımızı; sandalyelerimizi açıp otursak diyorum ama en son Cin Ali okumuş benimki.
Benimkinin bitmek bilmeyen bir doktorası var, pek de çalışmıyor ama o kenarda hep olduğu için bizim hayaller hep o doktoranın biteceği zamana ertelenir. İlerde tabiki beraber oturup kitap okuyacağız, ama şu an doktora var.

Olsun o beklenir. Benimki kitap okumayı sevmez, şaka gibi

Senin eşinin bi tık iyisiymiş benimki. 3-4 ayda bir de olsa kitap bitiriyor sağolsun
Şu an Dan Brown- Başlangıç okuyor ama birkaç hafta oldu daha 50 sayfa ancak okumuştur. Ama beni çok teşvik eder, istediğim kitabı alır, kitap okuyacam fitinde tv yi kapatır, dışarı kahve içmeye çıkarız sakin yere gideriz ben okuyacam diye, sonra ben kitabı elime alırım o telefonu onu da böyle kabullendim napayım

Ben ilk 50 sayfada 2 kere birakaip zor okumustum ihsan oktayla tanışmak için kötü bir seçim yapmıştım

Çok ağır bir dili var ya da benim kelime haznem yetmiyor onu anlamaya. Geniş bir zamanda Eminim keyifle okunur da o zaman bu zaman değilmiş. Ama hala Puslu Kıtalar Atlası’na hayranım. Okuyacam mutlaka Yedinci Gün’ü de bir gün.

Benim eşim de her ne kadar okuyacağını iddia ederek başlasa da okumuyor 150 sayfalık bir kitap 1 ay sürünüyor ortalarda en sonunda yıpranacak diye kütüphaneye kaldırıyorum 2 hafta sonra farkediyor ama gazete çok okur salt bilgi içeren kitaplar vereyim dedim ama ilerlemedi bir türlü.
Zaten erkekler genel olarak pek kitap okumuyorlar. 1000kitapdaki istatistikler de bunu doğrulamış :)))

Benim erkek arkadaşım okumayı sevmezdi. Ama kendi tarzını yakaladı. Şimdi okuyor. Genelde bilgi içeren kitapları (tarih vs.) ve kişisel gelişim kitaplarını okumayı seviyor. Roman pek ona göre değil.

Benim erkek arkadaşım okumayı sevmezdi. Ama kendi tarzını yakaladı. Şimdi okuyor. Genelde bilgi içeren kitapları (tarih vs.) ve kişisel gelişim kitaplarını okumayı seviyor. Roman pek ona göre değil.
Yani kalıyoruz kendimizle başbaşa
İnsan şöyle eşi de kitap okusun, birbirimize tavsiye verelim, köşeye çekilip okuyalım, kitap okuma saati olsun gibi şeyler bekliyor ama nerde:)
Bir ara İngilizce bir dergiye abone olmuştu sevinmiştim. Akşam yatınca ben alırım kitabımı o alır dergisini diye ama daral getirdi. Dakika başı şu kelime ne, şunu bi okusana, bak bu ne demek, şunu şöyle de söyleyemez miydi diye diye bıktırdı Neyse unuttu gitti o dergileri de kurtuldum

Benim eşim tavsiyelerimi çok dinler, kitap özetlerimi de dinler ama o kadar dinler sadece
Evlenmeden önce daha çok okuyordu. Hatta bana baya kitap tavsiye etmişmiş var ama evlendikten sonra akşamları ev işi mi yapıyor nedir okumuyor yani Bazen erken yatalım Kitap okuyalım diyor o da ayda bir ikidir ancak. Aman kendisi bilir, beraber dizi izliyoruz, yürüyüş yapmayı seviyoruz, varsın kahve içerken de ben kitap okuyayım o oyun oynasın. Yoksa neyden atışacaz

Bülbül ü öldürmek sayfa 164 . Küçük küçük olaylar maceralar hala devam ediyor ana olayin kalp atislari da duyulmaya basladi biraz biraz. Merak ettigimse bu mini olaylar yapbozun birer parcasi mi yoksa dönem algisi ve karakter analizi icin basamaklar mi ? Ya da her ikisi tabi . Bakalim merakla okuyorum :)

Bu arada esimin pek okuma aliskanligi yoktur. Gecenlerde ben Kaplan Kaplan i okumustum elimde görünce heveslendi ben de " bu kitap seni aşar " demis bulundum :))) aslinda kötü niyetle dememistim ama benimki bir hirs yapti tatli bir rakabete girdik simdi onu tamamlama gayretinde :))

sesli güldüm yaa :))))

Aynen öyle. Örnek olmak çok önemli.

Bir tanıdığım çocuğu küçükken hep kpss ye çalıştı. Çocuk annesini hep ders çalışırken gördü. Şimdi okula gidiyor ve düzenli ders çalışma alışkanlığı kendi kendine oturdu. Sıkıldıkça kaleme kağıda sarılıp bir şeyler yazıyor, çiziyor.

Biz de çocuklarımızı okumaya özendirmek istiyorsak önce kendimiz okumalıyız.

benim ebeveynlerimde okuma alışkanlığı pek yok bu sebeple çocukken elime pek kitap almadım diyebilirim nadiren okurdum bu durum liseye kadar sürdü çok şükür kendi de bir ikizler olan teyzem ve kütüphanesi vardı okuma temellerimi onun sayesinde attım. Klasikleri onda okudum bu yancılığım üniversitede de devam etti ama o zamanlar da aman aman okuyan bir tip değildim. Başka bir şehire gittim görev için orada kasabada kalıyordum gene ara ara elime kitap alır alınca da harıl harıl okurdum ama şimdikine göre çok seyrekti. Bir arkadaşım Kürk Mantolu Madonna'yı önerdi okudum sevdim.Gittim D&R ye ne alsam diye bakınırken şimdiye kadar D&R da gördüğüm en düzgün çalışan tatlı bir kız geldi Hayvan Çiftliği'ni ,Otomatik Portakal'i önerdi yanında birkaç kitap daha tam hatırlamıyorum olnarı da bir çırpıda okudum. Yine başka bir arkadaşım 1984' ü ve Elif Şafak'tan Mahrem ile Araf'ı önermişti onları da aldım okudum yuttum. İçimde uyanan aç bir canavar vardı yıllarca diyet yapmış birinin regl döneminde çikolataya sarılışı gibi sarıldım okumaya ama ne okusam diye çırpınıyorum ona sor buna sor derken , internetten kitap satan siteleri keşfettim baktım daha ucuz dadandım buralara, ölmeden önce okunması gereken kitap listelerini vs taradım derken iyi kötü bir okuma alışkanlığı edindim, Burdan hepsine teşekkürü bir borç bilirim. :))))) Bu da böyle bir öykü işte, niye anlattım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…