Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hanımefendiler, sıradaki kitaplarımı seçtim. Biri İlber Ortaylı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü diğeri de Anthony Burgees'den Otomatik Portakal.
Genelde aynı anda iki kitap okuyorum. Sebebi çok basit. Kalın bir kitap seçtiysem, yanımda işe götürmek zor geliyor. Bende daha ince bir kitabı genelde işe götürüp arada boşluklarda okumayı tercih ediyorum.

2.dünya savaşı dönemindeevlatlık olarak verilen bir çocuğun yaşadıkları.kitap çalıyordu evet
Aslında var ama akıcılık kısmı uyar mı size bilemedim.
Bülbül-kristin hannah.
Nar ağacı-Naz’an bekiroğlu
Mualla-Naz’an bekiroğlu
Ustam ve ben-Elif Şafak
Bereketli topraklar üzerinde-Orhan Kemal
İhsan Oktay anar-suskunlar
Joanne greenberg-sana Gül bahçesini vadetmedim
Amin maalouf-Semerkant ve Afrikalı leo
Irvin yalom-divan
Jodi picoult-cam çocuk
Yapboz
Kız kardeşim için
Louis begley-savaş yalanları
Murat menteş-ruhi mücerret
Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Teşekkür ederim
Nar ağacı en en en sevdıgım kitaplardan hatta hayatımda 2.kez okuduğum tek kitap
Nar ağacından sonra Mücellada hayal kırıklığı yaşamıştım :)
Diğerlerini okumadım bakıyorum şimdi

Ben şiirsel anlatımına,betimlemelerine hayranım Naz’an bekiroğlunun.son kitabı tamamen şiir gibi.Yerli yersiz cümleler kitabı.
İnçe memedi de sevdim ben.

Yedinci gün kitabında bir türlü ilerleyemedim maalesef. Bu aralar kafam biraz yoğun, bir de kitabın dili ağır sürekli bilmediğim sözcüklerin anlamına bakmak sorunda kalıyorum derken kitap için doğru zamanın şimdiki zaman olmadığına karar verdim. Kafam ve gündemim sakinleştikten sonra okumak üzere kitabı kütüphaneme kaldırdım şimdilik.
Daha kolay ve akıcı olması açısından çok övgü duyduğum Nermin Yıldırım - Unutma Dersleri kitabını aldım elime, ona başlayacağım şimdi.
Herkese iyi geceler

Günaydın kızlar
Dün gece Zamanın Kısa Tarihi'ne başladım.
Hawking'in ölmeden önce geçen ay almıştım ama okumak şimdiye kısmet oldu. Önsözde anlatıldığına göre dünyada her 750 insandan 1 i bu kitabı alıp okumuş, bu kadar çok okunduğunu bilmiyordum. Bilimsel kitaplara göre de dili anlaşılır, iyi gidiyor.

Günaydın herkese
Bende bu ay bir okuyamama durumu var. Elime hangi kitabı alsam 5-10 sayfa okuyup bırakıyorum, canım okumak istemiyor. Gölgesizler e başlayım dedim başlayamadım.

Ben de bu zinciri kırmak için elime çocuk kitabı olan Pollyanna yı aldım.

Günaydın Anne Frank syf 122deyim bugun eğitim hazırlıyorum boşluklarımda falan okuyamam yarın da yolculuk vs var yalan oldu kitap :))
Günaydın
Germinal’e bugün başlıyorum ben gençler siz de hazır mısınız

_meLinDa_ __giz__ Cicoretti
Ve unuttuğum diğer baykuşlar
Lolissssss ben en erken pazartesi başlarım Anne Frank biter bitmez.
Sonrasında da İskoçya Sokagı 44 Numara elenaferrante uyar mı?

Ben şiirsel anlatımına,betimlemelerine hayranım Naz’an bekiroğlunun.son kitabı tamamen şiir gibi.Yerli yersiz cümleler kitabı.
İnçe memedi de sevdim ben.
Nazan Bekiroğlu benim de günümüz yazarlarından en sevdiğim
Anlatımına hayranım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…